Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viseljem el a saját hibáimat egy szexuális aktus közben?
Akár állandó partnerrel, akár nem.
Mindig azon stresszelek elég izmos vagyok-e neki. Elég szép selymes-e a bőröm. Elég nagy-e a péniszem.
Nagyon görcsölök az elejétől a végéig, hogy minden jó legyen.
Hogy lehet ezt kiküszöbölni?
Sehogy, egyszerűen hagyd meg nekem a csajokat!
Ideje összeszedni maagd, mert ha kritizalod magad, ez gyakran parosul önbizalomhiánnyal, ami az ágyban is megmutatkozik, ha lefekszik veled, azt azert teszi, mert jó vagy neki, inkább élvezd, mint ilyen hüyleségeket gondolkodsz!
Ezek az elvárások a te fejedben léteznek ennyire szigorúan
Ha már oda kerül a sor hogy valakivel lefekszel meztelenül vagytok, ott ez az elvárás már nincs a másik félben, ő is levetkőzött neki is lehetnek ilyen félelmei.
Nyugodtan mondhatod neki hogy bíztasson téged, és mondja hogy szép a tested bőrőd farkad mert neked ez fontos és jól esik.
És hidd el ha normális palival vagy mondani is fogja kényeztetni fog mert az akarja hogy jól érezd magad, ez által ő is jobban érzi magát.
Igen, igyekeznék lenyűgözni őt teljesen. Egyrészt, mert megérdemli, de főként azért hogy bizonyítsam, hogy értékes vagyok és tartson meg engem hosszútávon.
Ez egyfajta önbizalomhiány lehet szerintem is.
Hogy lehet ezt leküzdeni?
Pszichológus, sportolás. Nem viccelek. Sportolás az olyan, mint a szex. Mármint a hatása. Endorfint szabadít fel. (boldogság hormon). Aki boldog, az spontánabb is.
Viszont ha mély gyökerei vannak az önbizalomhiánynak, akkor pszichológus. Én is jártam, nem kell szégyellni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!