Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Vékony, gyengébb dom fiúk!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vékony, gyengébb dom fiúk! Volt már nálatok sokkal izmosabb szolgátok?

Figyelt kérdés
Mennyire volt engedelmes? Hogyan aláztátok?

2022. máj. 5. 19:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
Ha nem engedelmes akkor a játék hamar véget ér. Ugyanis ha szolgának jön akkor akarjon szolgálni. Ne feszegesse a határokat. A szolga nálam azért van ott, hogy engem kényeztessen. Hogy az én élvezetemet szolgálja. Ezt el is mondom. Ha neki nem ez az irány jön be akkor sajna nem egymást keressük. És a kérdésre válaszolva volt izmos sráccal dolgom. Izgató szitu hogy tudod, hogy erősebb mégis azt teszi amit akarsz és azt teszel vele amit akarsz. Amúgy alapba is aktív vagyok srácokkal. És meglepő mennyire sok izmos passzív pasi van. Ami fura mert az ember azt gondolná minden izmos aktív. Nagyon nem.
2022. máj. 5. 20:35
 2/11 anonim ***** válasza:
2%
Miért gondolod, hogy sok vékony dom van? :D
2022. máj. 5. 21:35
 3/11 A kérdező kommentje:
Vagy izmos, magas, erős subok válaszolhatnak, ha volt gyenge, gyengébb domjuj
2022. máj. 5. 21:39
 4/11 A kérdező kommentje:
*domjuk
2022. máj. 5. 21:39
 5/11 anonim ***** válasza:
90%
Én nem vagyok kifejezetten gyenge vagy vékony, inkább pár plusz kiló és nem vagyok valami sportos. És volt már h online ismeretség kapcsán megjelent a srác, full kigyúrva, nálam magasabb, kockás has, akkora bicepszek mint a fejem. De azóta se találkoztam nála szubmisszívebb emberrel. Bármit megtehettem vele és persze iszonyat élvezte.
2022. máj. 5. 22:22
 6/11 A kérdező kommentje:

Miket kellett csinálnia? Mekkora farka volt?

2022. máj. 5. 22:23
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Kb akkora volt a farka mint az enyém, kicsit nagyobb. Főleg a szolgálást élvezte (meztelenül) meg a szóbeli alázást. Egyszer szobalány ruhában kitakarított, pedig a sissy vagy cross-dressing nem volt a fétise. Kínzásokat is jól viselte, pedig nem volt mazo. Ezért mondom, h kb bármit megcsinált, amit kitaláltam. De azért többnyire azt csináltuk, ami az ő fantáziája volt.
2022. máj. 5. 22:39
 8/11 A kérdező kommentje:

$7

Milyen fantáziái voltak?

2022. máj. 5. 22:41
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Orgazmuskontroll leginkább, meg szóbeli megalázás.
2022. máj. 5. 22:46
 10/11 A kérdező kommentje:
Az orgazmuskontroll nekem is nagy vágyam
2022. máj. 5. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!