Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem hiszik el, hogy csak 16cm?
Figyelt kérdés
Már többször jártam úgy a rómeón, hogy leírtam hogy 16cm. Aztán jött az intim kép csere és elkezdték, hogy kamuzok, mert ez nagyobb, stb. Közbe csak jó a kép róla. Volt aki közölte kamus vagyok így letiltott. Mit tudnék tenni, hogy ez ne így legyen?2022. máj. 5. 11:30
1/10 anonim 

válasza:

Passz, ugyan ez van nálam is. Az emberek nagyon rosszul képzelik el a méreteket.
3/10 anonim 

válasza:

Jaj, én is sokszor megkaptam már ilyet. :D Nagyon sokszor becsapósak a farok képek. Nekem pl nem vastag egyáltalán, épp átlag. Mégis tud úgy tűnni, mintha vastag lenne. Ja, meg a kedvencem, amikor valaki nadrágon keresztül állapítja azt meg, hogy nagy a farkam. Hát az ilyenek jobb, ha nem hallgatnak a megérzéseikre. :D Én még egy 30 cm-es farkat is tudok 15-nek nézni egy kép alapján, ha bizonyos pozícióban és távolságban van fotózva. Viccek ezek az emberek. Bár nem is értem, hogy miért hazudna valaki kevesebbet. Én 15-öt mondok enyémre, de ha úgy mérem, ahogy elvileg "kéne", akkor lehet az 17 is. Szóval ki, hogy méri.
4/10 anonim 

válasza:

Akinek vékony és kicsi az írjon. Nekem az bejön :)
5/10 anonim 

válasza:

Most panaszkodsz vagy dicsekszel
6/10 anonim 

válasza:

Ez csak kifogás,
Valamibe mindíg bele kell kötni
Képcsere után, hogy miért is nem találkoznak.
Én már nem adok senkinek intimet, ha kíváncsi nézze meg élőben.
7/10 anonim 

válasza:

Nekem 15cm, reális képet szoktam küldeni (távol, oldalról), de még így is mondják hogy hú de nagy xd
8/10 anonim 

válasza:

Az az oldal eleve egy lepra hely.
9/10 anonim 

válasza:

Az enyémet elhiszik, tényleg 13cm
10/10 anonim 

válasza:

Ha ügyesen fotózom (semmi képmanipuláció!), akkor a fantáziájukkal fiatalnak és jóképűnek vélnek, pedig öreg vagyok és inkább kicsit pocakos. Vagyis, sokan a saját fantáziájukat is belelátják a képbe. (Hülye lennék ronda képet föltenni magamról, de rögtön, az első levélváltásnál közlöm a valóságot. Néha szinte érzem a döbbenetet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!