Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor kinek vagyok idős ?
Próbálkoztam -ismét- társkereséssel,de meglepetések értek.
Korom miatt eleve nem fiatalokkal,hanem 40- 55 közöttiekkel. Egy kivétellel- aki messze vidéken él-, mind azt hozta fel, hogy idős vagyok hozzá.
Megfogadtam, hogy nem írok rá 40 alattira,de erre nem gondoltam eredményként :)
Pedig sem kinézetben, sem felfogásban/főleg/ nem vagyok öreges és mégis...:)
Akkor most merre emberek ? :)
53/F

"De képtelen vagyok testiségre, érzelem nélkül."
Evvel ugyanígy vagyok, csak én biszex férfi vagyok (40es).
Viszont az a gond, hogy nem tudom, képes volnál-e titokban tartani másságomat, ha egymásra találnánk adott esetben? Ugyanis publikusan engem heteronak ismernek és szeretném h ez így is maradjon, ennél fogva én összejárást preferálok férfival, párkapcsolatot semmiképpen se. Jelenleg nincs nőm.
Melyik megyében laksz? Testfotót küldenél privátban? (Arcfotó nem kell.) Alapvetően 50 alatt keresgélek, de ha tényleg nem látszik rajtad a kor, akkor egy testfotót mindenesetre megnéznék.
Ettől függetlenül nálam is a lelki összhang dönt, hogy lehet-e velem szex.
Uni/passzív vagyok, tehát inkább passzív. Anál: attól függ, nincs tapasztalatom análban, viszont jó volna, ha valakivel ezt érezném.
Szoptam eddig, azt imádom, ha vonz (lelki alkatra) a pasas.

Egy bizonyos kor felett már a naivitás nem nyerő.
A kapcsolatot nem keresik,hanem kialakul.
Nem vagyok naiv,nagyon is reális vagyok.
Viszont, akivel kialakulhatna kapcsolat,akiről tudom, az nagyon fiatal hozzám. Pótapa pedig nem szeretnék lenni.

Őszinte leszek!
Egy olyan idősebb párt sem ismerek,akik 40-50 felett jöttek össze.
Akik igen,azok fiatalon ismerték meg egymást.
Aki 40-50 felett van,azoknak marad a szex(már ha találnak),vagy behülyítenek egy naiv fiatalt,akivel pár hónapig elvannak.
Sokan összeköltözni végképp nem akarnak már senkivel.
Én is őszinte leszek.
Van egy barátom, aki 48 évesen jött össze az akkor 50 éves párjával.Éppen 12 éve vannak egyutt,összeköltözve.
Kivétel mindig van, egyébként sem akarok senkit hulyíteni,sem fiatalt,sem időst.Éppen eleget hulyítettek engem a kedves volt párjaim.

Én 34 leszek,de már nem is keresek egyáltalán.
A naívsághoz már túl öreg vagyok,egy 20-on évessel nem kezdenék.
30 felettiek elvárásainak nem tudnék megfelelni.

Kivétel mindig van.
Én sok párt ismerek,fiatalon jöttek össze,de 45-50 felett már egymással nincs szex..
Heteróknál is ez van,X kortól már nagyon megválogatják..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!