Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Glory Caféban ez hogy működik?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Glory Caféban ez hogy működik?

Figyelt kérdés

Ciki egy férfinak oda bemenni? Mármint úgy tudom, vannak kabinok ahol ugye vannak glory hole-ok. De azt honnan tudod, hogy melyik a passzív és aktív oldal? Illetve a lányok nem néznek ki, ha fiúként szopni megyek be?

Még sosem elégítettem ki férfit és nagyon szeretném kipróbálni.

2022. ápr. 26. 01:44
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

A vendégek legnagyobb része ffi és egyedül megy szóló pasiként. Nincs aktív v. passzív oldal, átlógatod aztán lesz ami lesz. Azt hozzáteszem, hogy a közönség nagy része hetero, olyan 20-30% körül lehet max. a melegek/biszexek aránya. Szóval ha kabinon kívül kezdeményezel valakivel normálisan tedd, ne egyből "nyúlkálással" mert annak nem lesz jó vége.

A glory meleg toleráns, de nem kimondottan melegbár hely.

2022. ápr. 26. 01:46
 2/8 A kérdező kommentje:
Értem, köszi
2022. ápr. 26. 02:37
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Engem leszophatsz
2022. ápr. 26. 06:14
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én már voltam.

Ha a kabinba mész, nézelődsz a lyukon át, várd meg, hogy a másik is leskelődjön, ha így tesz akkor minimum bi az illető.

Ha átlógatja, akkor ő az aktív, de ha csak letérdel a lyuknál és várja, hogy dugd át, akkor egyértelmű, hogy ő a passzív.

Nagyrészz hetero szóló pasik járnak, de járnak csajok és hetero párok is.

Van hogy együtt mennek be a párok a gloryhoz szopni.

Minden este fellépő csaj van, akit mindenki megdughat és te végignézheted ezt is, bagy be is szállhatsz ha bi vagy.

2022. ápr. 26. 14:43
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

"Minden este fellépő csaj van, akit mindenki megdughat és te végignézheted ezt is, bagy be is szállhatsz ha bi vagy."

Ezt ugye csak gumiban lehet?

2022. ápr. 26. 19:52
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

5ös:

Igen.

Ha felmész az oldalukra: glorycafe (pont) hu, akkor látod melyik nap milyen program van.

2022. ápr. 26. 20:16
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
#5 igen, kizárólag gumi! A gloryban és egyébként swingerekben is alapszabály, meg sem kell kérdezni, alapból vedd fel a gumit (ha valaki az nélkül akarja akkor majd mondani fogja külön).
2022. ápr. 26. 21:18
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Izgin hangzik
2022. máj. 15. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!