Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Glory Caféban ez hogy működik?
Ciki egy férfinak oda bemenni? Mármint úgy tudom, vannak kabinok ahol ugye vannak glory hole-ok. De azt honnan tudod, hogy melyik a passzív és aktív oldal? Illetve a lányok nem néznek ki, ha fiúként szopni megyek be?
Még sosem elégítettem ki férfit és nagyon szeretném kipróbálni.
A vendégek legnagyobb része ffi és egyedül megy szóló pasiként. Nincs aktív v. passzív oldal, átlógatod aztán lesz ami lesz. Azt hozzáteszem, hogy a közönség nagy része hetero, olyan 20-30% körül lehet max. a melegek/biszexek aránya. Szóval ha kabinon kívül kezdeményezel valakivel normálisan tedd, ne egyből "nyúlkálással" mert annak nem lesz jó vége.
A glory meleg toleráns, de nem kimondottan melegbár hely.
Én már voltam.
Ha a kabinba mész, nézelődsz a lyukon át, várd meg, hogy a másik is leskelődjön, ha így tesz akkor minimum bi az illető.
Ha átlógatja, akkor ő az aktív, de ha csak letérdel a lyuknál és várja, hogy dugd át, akkor egyértelmű, hogy ő a passzív.
Nagyrészz hetero szóló pasik járnak, de járnak csajok és hetero párok is.
Van hogy együtt mennek be a párok a gloryhoz szopni.
Minden este fellépő csaj van, akit mindenki megdughat és te végignézheted ezt is, bagy be is szállhatsz ha bi vagy.
"Minden este fellépő csaj van, akit mindenki megdughat és te végignézheted ezt is, bagy be is szállhatsz ha bi vagy."
Ezt ugye csak gumiban lehet?
5ös:
Igen.
Ha felmész az oldalukra: glorycafe (pont) hu, akkor látod melyik nap milyen program van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!