Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek, mit gondoltok az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek, mit gondoltok az ilyen hozzáállásról?

Figyelt kérdés
Még soha nem voltam párkapcsolatban, viszont úgy érzem, hogyha lenne, akkor bármit megtennék a másikért. Lesném minden kívánságát, s mindent megtennék, hogy ezek megvalósuljanak. Beérném azzal, hogy a párom boldog és boldoggá tehetem, nem kérnék ezért az égadta világon semmit a másiktól. Szerintetek ez már túlzás? Meg kellene változnom- ha az ilyesfajta attitűd sok- bár nem tudom, hogy ezt hogyan lehetne kiiktatni belőlem..

2022. ápr. 24. 22:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
78%

Nem túlzás, mert mindig is ilyen férfira vágytam. Annyira buta vagyok, hogy 18 éves létemre én csak kapcsolatot szeretnék, bár majdnem elhajlottam már a kalandba, végül győzött a méltóságom :) Fontos ember kapja meg a szűzességem, ne egy olyan srác akit öt perce ismerek.

18/P

2022. ápr. 25. 18:13
 12/20 anonim ***** válasza:
88%
Na, hát, 18 évesen ha ilyen elképzelésed van egy kapcsolatról, akkor lesznek még nagy bajok az életben. De hát, majd megtanulod te is idővel.
2022. ápr. 25. 19:32
 13/20 anonim ***** válasza:
83%
#11-es vagyok. A kapcsolat nyilvánvalóan nem szexre épül, de az is az egyik tartó eleme. Azért is tértem rá a szexualitásra, mert a kategória Homoszexualitás, a szexualitás kap teret :)
2022. ápr. 25. 19:36
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Természetes, hogy az egyik pillére a szex. De az, hogy olyan 'ferfira' vagy szintén, akinek megadsz mindent, de cserébe semmit sem vársz?! Azért ez nemhogy egyoldalú, de kissé félelmetes már. Ott fogsz mindent kapni, csak nem szeretetet, törődést, Han alázást, bántalmazást, bármi mást. Mint írták is előttem, ez NEM kapcsolat! Ez vágyakozás egy férfi után csak. De ha itt leszel majd érzed, hogy ez nem lesz neked jó. Habár

ha mazohista vagy....

2022. ápr. 25. 19:45
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

11-es ez egy személyiségtorzulás. Én is tapasztalatból írom, mert ugyanezt csináltam. Ez szimplán csak egy torz gondolkodás, mivel aki nem kapja a közvetlen környezetétől(család) azt, amit kell(szeretet, megbecsülés, tisztelet, dicséret, stb), akkor szépen torzul a személyisége. Ehhez kb elég annyi, hogy csak akkor dicsérjék az embert, ha pl jól teljesít a suliban, de ha rosszat hoz haza, akkor már büntetés különböző fokozatai. Ebből egy kisgyerek annyit tanul meg, hogy a szeretetért meg kell dolgozni, mert csak akkor jár, ha hasznos, jól teljesít. Ez pedig egy kib*szott hazugság. Ez csak egy példa volt, de ez is igen gyakori. Gyerek agya egy szivacs, úgy is működik. A környezetből tanul és az élete végéig kihat. Ezért is élnek sokan a múltban, mert nem tudták megoldani egyedül a traumáikat, sérüléseiket, amit gyerekkorban elszenvedtek.

Majd rájön a kérdező is jobb esetben, hogy mekkora marhaság, amit most gondol a fejében, mivel ezzel saját magát pusztítja el. Nem a szexualitásról van itt szó, hanem az önképről és önbizalomról. Nyilván evidens, hogy ilyen embereknek ebből nincs kb semmi. Írták is előttem teljesen korrekten, hogy mástól várja ilyenkor az ember a visszajelzést(ez tudatalatt van, ne tudatos). Ez egy probléma, amit kezelni kell, mert az is igaz(amit más is írt), hogy ilyen emberek bevonzzák a szélhámosokat és a bántalmazókat. Legkönnyebb ezeket az embereket manipulálni és kihasználni és ezt is fogják tenni, mert szellemileg ép ember nem fog ilyen embert maga mellé választani hosszútávra. Senkinek sincs szüksége magányos lelki sérültekre és ezt nem bántásból írom. Először mindenkinek saját magát kell rendbe tenni fejben, aztán mindenki találna normális embert maga mellé és jóval kevesebb lenne a sok rinyáló, hisztis, másokat hibáztató ember. Ezért is javaslok sokszor pszichológust, mert ráfér a melegekre is bőven. De mondhatnám az egész magyar társadalmat.

2022. ápr. 25. 20:07
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
#11-es a köbön 😁Rám férne a pszichológus azok után hogy beleestem kettő srácba, az egyiknek a gyerekkori legjobb barátnőm kellett, a másiknál meg végül belementem hogy nude-ot küldjek magamról, majd két nap múlva ejtett😃
2022. ápr. 25. 20:15
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
A helytelen gondolkodás miatt férne rá sokakra a pszichológus, semmi más oka nincs. Mivel legtöbb esetben a szülők sem éppen "normálisak" és minden ember olyanná válik, mint amilyen a környezete. Azt fogja mindenki elfogadni normálisnak, amit a környezetében lát/ott és tanul/t. Pl az, ahol azt a hazugságot nevelik egy fiúba, hogy ne érezzen, ne mutassa ki az érzéseit, ne sírjon, stb, az ugyanúgy szépen torzul személyiségben. Én még nem sok apát láttam, aki kimutatja az érzéseit egészséges, normális módon a gyerekei felé. És ez nem azért van, mert férfi, hanem mert hazug, torz nevelést kapott. Nem véletlen az sem, hogy több férfi lesz öngyilkos. Akár a saját szüleiteken is lehet látni az ő nevelésük hatását. Mindenki egy mintát hoz otthonról, amit ő normálisnak fog tartani sokáig, vagy élete végéig. Attól függ, hogy mennyit fejleszti magát az ember. Mint ahogyan a kérdezőnek most az a normális, hogy egy életét feláldozó mártír, mert azt hiszi, hogy ezért fogják szeretni(mivel otthon valamit nagyon elk*rtak a nevelésben).
2022. ápr. 25. 20:26
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Engem elijesztene inkább. A legtöbben valoszinuleg kihasználnának... sajnos
2022. ápr. 26. 12:27
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
" ez egy személyiségtorzulás." nalam pasitol fuggott akkor volt ez amikor egy nalamnal sokkal jobb pasit probaltam megtartani. meg fozocskeztem is neki meg a hajamat is befestettem na hat a kovetkezo pasimnak eszembe se volt ott mar ment a fogadjon el igy ott mar onmagam mertem lenni cserebe a szerelemes megfeleleses helyett
2022. ápr. 26. 19:13
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Neked nincs önbecsülésed. A párkapcsolat nem arról szól hogy te a másik rabszolgája, cselédje vagy.
2022. máj. 22. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!