Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért olyan elítélendő ez a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan elítélendő ez a hozzáállás sokak (vagy egyesek) számára?

Figyelt kérdés

Előbb olvastam egy hozzászólást és bár ezt csak egy ember fogalmazta meg így, de ahogy látom sokan gondolkodnak hasonlóan. Legalábbis a neten. Élőben biztos nem.

"az úgy van vele, hogy legalább a szexet élje meg belőle. Innen ez a csatornapatkányi hozzáállás. És ha már bevállal egy azonos neműt, csakis a "legjobbat", innen a felszínesség, ami a profilképes társkeresés alattomos pszichológiai ráhatásából is ered. "

Mi a gond ezzel?

Én is ezt csinálom, ha nem komoly kapcsolatot akarok.

Miért ne jó pasikat keressen az ember vagy pontosabban aki tetszik?

És ha nem akarok párkapcsolatot (éppen) miért ne éljem meg a dolog szexuális részét?

Az pedig, hogy csatornapatkánynak nevez ez engem és másokat hogy gondolja?

Még valóban elítélendő dolog esetén is csak a súlyos, nagyon durva dolgok esetén lehet ilyet mondani.

2022. márc. 18. 12:56
 1/8 anonim ***** válasza:
33%

Jajj istenem, csúnyán belegázolt a kis lelkedbe az a bitang! :(

Remélem jól lepontoztad. Linkeld a kérdést én is lepontozom neked. Abból majd tanul!

2022. márc. 18. 13:14
 2/8 steven95 ***** válasza:
3%

Itt is lepontozhattok, mert én írtam.

Éreztem, hogy sokan ezt a részt durvának tartották, de így fogalmaztam meg. Nem az embert tartom annak, hanem a tetteit amit a kusza és gyötrő érzései okoznak a szexuális vágy kielégítése érdekében.

Továbbá!, az adott kérdésben nem az alkalmi együttlétre vágyókról és a kapcsolatot keresőkről szólt a vita. Senkit nem bélyegeztem meg csak emiatt.

26F

2022. márc. 18. 14:22
 3/8 anonim ***** válasza:
83%

Ne érdekeljen téged, úgysem kényszeríthet arra, hogy egy neked nem tetsző emberrel kelljen ismerkedned. Innentől meg csak magát idegesíti az illető.

Nyugodtan éld meg a szexuális vágyaidat azzal, akivel akarod.

Az ilyen emberek csak irigyek, mert senki nem akar velük szexelni, és a frusztrációjukat rávetítik másokra.

Csak azt várhatod el a másiktól, amit te is tudsz nyújtani, vagy kompenzálni kell valamivel, de ha az sem megy, az a te sarad!

2022. márc. 18. 17:12
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ő így fogalmazta meg. Erősen, de pontosan írta körül, hogy mit gondol erről a dologról. Más meg mást gondol. Ezzel nincs baj. Én azt hiszem, hogy az alkalmiban mindkét oldalról az eredményszemlélet motivál, a mihamarabbi kielégülés, nem kell "vesződni" a kapcsolat "felépítésével". Ilyen szempontból alibi megoldásnak is nevezhető. Igaz, a másik "fele" sem könnyű, ha valaki valamiért nem talál kapcsolatot...:D
2022. márc. 20. 07:17
 5/8 A kérdező kommentje:

1-es, sült bolond vagy. Feltettem egy kérdést, hogy valaki hogy lehet ilyen tahó amellett, hogy tiszta baromság amit beszél.

steven95 elég szerencsétlen magyarázkodás lett ez most.

A tetteit tartod annak, de közben a tetteket (alkalmizást) nem ítéled el. Elég nagy zűrzavar van nálad vagy amikor szembesítenek akkor magyarázkodsz.

2022. márc. 20. 08:24
 6/8 steven95 ***** válasza:
84%

Magyarázkodásra akkor szorulok, ha nem megy a szövegértelmezés. És úgy látom nem ment mikor az adott kérdést és a válaszomat ár elolvastad.

Nem a tudatosan alkalmit keresők, és ebbe kölcsönösen beleegyezőkkel van bajom. De a többiekkel sem.

Hanem a hazudozást, a fokozódó félelem miatti eltűnést találkozó előtt, hogy míg chateltek kiveri és bűntudatában és undorában eltűnik. Vagy barátnő/feleség mellett csinálja. Hogy szegény azt se tudja fiú e vagy lány, de annyira remeg, hogy összejöjjön már neki egy férfival. És a szegény nyugtalan és szeszélyes lelke belerángat mindenkit ebbe, akivel összehozza a sors és kiteszi ennek a velejéig bizonytalan csiki-csukinak. Sajnálom őket is, de igenis bosszant, hogy nem jogosan rángat bele mást a "játékába".

Természetesen ez nem dühből jön, és én klasszul kikerülöm az ilyeneket. Csak az adott kérdést feltevőnek írtam le a dolgok menetét, hogy miért is kell csodálkoznia.

2022. márc. 20. 09:16
 7/8 A kérdező kommentje:

Magyarázkodásra nem akkor szorulsz ha a másiknak nem megy a szövegértés. Hanem ha olyat írtál és már te is érzed.

Rettentően túlmagyarázod az egészet, talán magadnak is. Biztos van olyan is amit te leírtál, de a legtöbb esetben arról van szó, hogy nem tetszel neki, jobbat keres.

2022. márc. 21. 13:59
 8/8 steven95 ***** válasza:
84%
Őszintén, csak azért "magyarázkodtam" elsősorban, hogy ne érezd rosszul magad, hogy félreértésekből fakadóan, mit gondolsz arról, minek tartalak téged és a hasonlókat. (nem tartalak semmilyennek) De legközelebb már rád hagyom.
2022. márc. 21. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!