Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal meleg és biszex srácok, nektek tetszik Justin Bieber ezeken a képeken?
2022. ápr. 24. 19:41
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
47 szavazat
1/15 anonim válasza:
Sosem volt szimpatikus. Sőt inkább taszító volt mindig is számomra.
2/15 anonim válasza:
Nem. Kisfiukent tok cuki volt (en is kicsi voltam meg akkor), ma mar nem tetszik.
3/15 anonim válasza:
Átlagos lett,fiatalként helyes volt.
De nekem se volt sose szimpatikus
Általánosban a lányok emlékszem odáig voltak érte 10 éve,természetesen az osztályban az összes srácot lerondázták,mert szerintük ő volt akkor a szexi "pasi". Hát igen,sajnos a mai napig ez a színvonal,és romeon is az olyan pasikat keresik inkább amilyen ő volt régen,a twink típust.
4/15 anonim válasza:
Egy nőre hamarabb felizgulnék. Nekem egyenesen taszító.
5/15 anonim válasza:
Nem akarok senkit sem megsérteni, de nekem ezeken a képeken tökre olyan, mintha egy tomboy lenne.
6/15 anonim válasza:
Tinikent nagyon bejott (en sem vagyok sokkal oregebb nala), de utana kifejezetten elronditotta magat, volt olyan korszaka, amikor kb egy apolatlan csovinek nezett ki leginkabb. Ezeken a kepeken mar jobb egy fokkal, de mar nem ugyanaz a cuki srac. :(
7/15 anonim válasza:
Ha elhatárolódok attól, hogy milyen a személyisége és csak a külsejét nézem, akkor nekem bejön, bár régen tényleg sokkal helyesebb volt.
8/15 everlight válasza:
Csúnyán megöregedett pedig még 30 sincsen. 17-24 éves koráig rohadt jól nézett ki .Tiniként sokszor gondoltam rá recskázásnál.
9/15 A kérdező kommentje:
"Csúnyán megöregedett" - azért ne essünk erős túlzásokba. :)
2022. máj. 1. 21:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!