Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A meleg szaunákba tényleg csak idősek járnak?
Szauna 69: nagyrészt középkorúak és idősek, kevés fiatal.
Magnum szauna: szinte csak papák, nem sok középkorú és egy-két fiatal.
VISZONT a Magnum nagyobb, és a dolgozók kedvesebbek.
#4-es vagyok.
Huhhú! Az nem kifejezés!
Először a S69-be mentem, és minden papa kieső szemekkel bámult, és nem győztem odébblökdösni a taperoló kezeket...
Ez még hangyán! Mentem felfedezni a helyet, (a 69ben kettő kijáratos a sötét labirintus) egyik kijáratnál tömeg, ott nem fértem ki, a másiknál meg egy folyton elémugró véén trotty... Elfurakszom mellette, majd mit érzek a lábamon?! Nekinyomta a lottyadt apró fszát a lábamnak a vén barom...
És ez a másik helyen is megtörtént...
És múltkor ugyancsak egy ilyen vén buzeráns konkrétan rohant utánam mindenhova (!) aztán utolért, és hatalmasat rácsaptam a kezére, és persze ő volt megsértve. (Amúgy ha kézeltolásból nem ért, nyugodtan bassz rá egy hatalmasat a kezére.
Korábbi tapasztalat: Bent vagyok a gőzben, nyomul utánam egy trotty, megállás nélkül fogdos, odébállok és annyit veszek észre hogy térdel le... Kevés hiányzott hogy a fejének odébblökése helyett belevágjak ordenáré mód!
Szintén korábbi tapasztalat: Magnumban épp felfedeztem (első látogatás volt) a belső sötét részt, szintúgy torlódás, majd itt is egy elémtérdelő papát veszek észre... finoman szólva erőteljesen odéblöktem a fejét.
Az oké hogy tudják hogy már csak pár évük van hátra, de akkor se kell ennyire agresszíven nyomulniuk, mert a többi vendéggel megutáltatják magukat.
Középkorúak: Ők normálisak, és elfogadják a "Nem" választ.
Fiatalok: Nem mernek kezdeményezni, és a legtöbbjük takargatja magát.
Amúgy volt már hogy ilyen tapasztalatleíró véleményt töröltek, és lehúzták nullára, de szarokbele mit csinálnak ezek a getzis trollok...
Én 25 éves vagyok, (ezután meg pláne tutira jön a nullázás...) és lankadtan is 11-12centis kobrám van, állva meg 18cm.
(Ettől függetlenül minden fiatalt letámadnak a vén getzik, nem csak nagyf4szúakat...)
Na ez jólesett hogy újra beszámolhattam a negatív élményekről.
(Le merem fogadni, hogy újra kapom a szokásos "Fiókod korlátozásra került" szöveget véleménykifejtés végett.
Ez van.
4/6 voltam. És ha valaki nyomul, nyugodtan bassz rá egy HATALMASAT a kezére, hadd csattanjon és más is hallja hogy nem fogadod el a nyomulást.
(Én diszkréten szoktam kezdeményezni, mely legtöbbször beválik.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!