Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a hosszú körömmel rendelkező srácokról?
Ismerkedtem egy sráccal (20 éves) akinek a kezén kb 2cm eléggé hosszú volt a köröm. Néha lakkozta fényezte,még mutatta is videóban hogy szerinte milyen "gyönyörű". Állítása szerint a lábán is eléggé hosszú a köröm, azt is festi néha. Mondtam okés ha neki ez jó,nem akartam megbántani hogy ez inkább taszít engem főleg kézfogásnál zavaró.
Amúgy nem transzexuális.
Ti mit gondoltok az ilyenről? Volt már hasonlóval dolgotok?
ha neked műköröm már hazugság akkor takarodj vissza pár száz évet :D
Valami idősebb, kalapos faszit láttam egyszer hosszabb körömmel (nem Freddy Kruegerre gondolok). Inkább ilyen elborult perverz-müvész szektás félkegyelmű kinézete volt, meg huszonéves srácot is láttam hosszabb körömmel, szóval amin látszott,, hogy direkt növeszti. Elég rossz benyomást keltettek, szerintem abszolut taszító.
Persze, ha valami gothos, rokkos emberke, az más, ha mondjuk feketére festi. De a hosszu köröm rettenetes pasikon.
Ha valaki szeretné akkor hajrá, nekem nem igazán jön be.
Festett körömben is max fekete, ez nem az én világom :D
#7 Transzneműséghez gender dysphoria kell, azaz a saját nemi jellegeid nem tudod elfogadni.
Az, hogy "lányosan" öltözködsz még nem változtat transzneművé. Az hogy mi nőies vagy mi nem sokszor a társadalom alakítja ki. Ugyan úgy mint ahogy 17-18. században a királyok egy nagy része, többek között 14. Lajos "smink"-ben , magassarkúban, harisnyában mászkált mert ez volt épp a divat a gazdagabb rétegeknél, de ugrálhatunk az évszázadok között és több hullámban előjönnek ezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!