Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért válasszák a fotel magányát a tali helyett?
Igaz,tényleg lelki rokkantak.És még meg vannak sértődve,ha ezt leírják nekik.
Pedig magukkal tesznek rosszat,mert sivár életet csinálnak így..de talán valahol meg is érdemlik.
Társat pedig jobb is,ha nem akarnak,mert lehet, egy tiszta érzelmű,szívű ember életét tennék tönkre.
Egy szexpartnerkereső mindig ilyen, sok a kamus, sok az olyan aki csak dickpicecre meg szexchatre vár.
Ha valami komolyabbat/ normálisabbat akarsz akkor ne olyan oldalon keress embereket ahol még csak a feje sem látszik az illetőnek
"Ha valami komolyabbat/ normálisabbat akarsz akkor ne olyan oldalon keress embereket ahol még csak a feje sem látszik az illetőnek"
Van ötlet, hogy hol?
Nekem pl tinder bevált, alapból balra aki félmesztelen, képnélküli vagy "modell". Illetve max 30km a táv, ennél meszebb én biztos nem megyek.
Az ilyenek nagyrészét ezzel ki lehet szűrni, utánna kicsi beszélgetés, hogy tudjam h nem a vesémet akarja ellopni és találkozás publikus helyen.
Képcsere és szexchatekbe pedig nem megyek bele, mert azok úgy is lelépnek miután megkapták amit akartak.
Sok oka lehet ennek szerintem.
Ahogy látom többek között: lustaság, a tényleges érdeklődés hiánya, csak online van nagy szája és valójában nem igazán merné meglépni, amiket ott ír.
Igazából biztos módszer nincs arra, hogy kiszűrjük ezeket, ha nem jön el, hát nem jön el.
Addig kell keresni, míg nem akad olyan, aki hajlandó is valamire. :)
A magam nevében tudok válaszolni. Nekem új melom van rettentő sokat jövők-megyek.
Én egy randi reményében nagyon nem akarom utazni,még kerületen belül sem. De nem akarom megmondani,hogy hol lakok...ìgy marad a fotel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!