Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért válasszák a fotel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért válasszák a fotel magányát a tali helyett?

Figyelt kérdés
Per pill a Planetromeo és a Hotbull, ahol ismerkedem és totál úgy látom, hogy mindenki egyedül szeret otthon lenni a foteljával, mintsem találkozzon, megismerjen új embert, adjon esélyt valami újnak, egy másik embernek, stb. Sokan írják, hogy utálják a kamusokat, de közben tényleg az az érzésem, hogy az emberek mintha félnének attól, hogy onnantól nem terv csupán, hanem megvalósul valami. A kérdéseim: ha valaki magára ismer, elmesélné, hogy miért választja estéről estére az otthoni magányt, mint azt, hogy ismerkedjen, találkozzon? Milyen másik meleg/bi ismerkedő felületek vannak még?

2022. ápr. 21. 15:14
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok ilyen, illetve ilyen voltam.

De aki ezt csinálja, így érzi jól magát BIZTONSÁGBAN, inkább nem kockáztat semilyen téren.

Csak a nagy Ő Rómeó láthatárba kerülésénél változtatna, ezt én se tudtam régebben ez így nem jön össze.

2022. ápr. 21. 15:21
 2/16 anonim ***** válasza:
61%

Én találkozom veled!

46 f

2022. ápr. 21. 15:52
 3/16 anonim ***** válasza:
74%

Emberfuggo. Volt akivel hetekig beszeltem mielott terdeltem vna.

De volt itt olyan srac aki 1 ora alatt elerte h beuljek a kocsijaba

2022. ápr. 21. 16:01
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos igazat kell adni neked. Sok ilyen fotel huszár van. Ebben cipőben járok Én is. Minden szép minden jó de a talit lemondja utánna nem is válaszol..
2022. ápr. 21. 17:03
 5/16 A kérdező kommentje:
4-es, meg a "kedvencem", amikor azonnal tilt, pedig nem is zaklatta az ember.
2022. ápr. 21. 17:28
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Én azért választom, mert a magány egyenlő a nyugalommal, békességgel.

Míg más emberek csak az életet forgatják fel.

Nem lenne gond, ha más emberrel is megmaradna a béke érzete, de sajna nem ez a tapasztalatom.

2022. ápr. 21. 17:52
 7/16 A kérdező kommentje:
6-os, ezt értem, de ilyen esetben minek regisztrál valaki egy partnerkeresőn? Nem kötekedem, csak szeretném megérteni.
2022. ápr. 21. 17:55
 8/16 anonim ***** válasza:
89%
4-es vagyok. Ilyet nem tapasztaltam sokszor. Mondjuk volt az is.😄
2022. ápr. 21. 17:55
 9/16 anonim ***** válasza:
90%

Mondjuk az említett két portál elég szextárskereső inkább. Ha barátkozni akarsz,ott nem sok tartósat találsz.

De tény és való, sok a kamus,link, ezért nem akar találkozni, mert kiderulne élőben.

Mondani, írni mindent lehet.

Viszont a magány nem mindig egyenlő a békességgel.

2022. ápr. 21. 17:56
 10/16 anonim ***** válasza:
96%
Lelki nyomorékok, akiknek ez a szintje. A net segít elbújni nekik, ott biztonságban kiveri, majd lép tovább. Nincs is igénye másra. Nemhogy szexre, de egy Társra, többre, amit kaphatna, az életbe sose tapasztalja meg. Így nyilván nem is hiányzik, mert nem élte meg.
2022. ápr. 22. 05:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!