Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még olyan passzív,aki szereti az ölelkezést,csókolózást?
Megfejelem a kérdést...és esetleg kapcsolatot is szeretne ?
Vagy nem is érdemes meglepődni a társkeresőkön, hogy csak orál-anál vonalon mozog mindenki?
#3 ez nem olyan egyszerű én mindig kiírom a profilomba hogy kapcsolatot keresek
Tinderen rám ír egy srác elkezdek ismerkedni vele, erre azt akarja hogy küldjek aktot hogy ki verhesse rám, mondom neki hogy nem én vagyok a hibás
Egy másik elkezdi hogy "kapcsit keresek" mikor mondom hogy menjünk el randizni jön a válasz: "nincs helyem" 😂😂😂😂
Ennél is amikor mondtam hogy nekem nem csak a szexből áll a kapcsolat és főleg nem az elején megint én voltam a rossz
Nehogy azt hidd olyan egyszerű
Már négy éve folyamatosan keresek de semmi
19 leszek egyébként
Vannak, de hamar feladják, ha megkapják a napi szintű szeretetet. Általában színészkedés az eleje, bolondítás, majd játszik veled, kizsákmányol, majd ott hagy.
Vigyázz az ilyesmivel kedves Kérdező!
Átéltem milyen az, amikor színészkednek, amikor érdekből "szeretnek".
Szerencsére lelkileg nem tettek-nagyon-padlóra.
És azt is tudom,hogy lehúzós, megjátszós emberek is vannak.
Igyekszem vigyázni, és nem ugrom bele felelőtlenül kapcsolatba.
Nem keresek kapcsolatot de ha mégis akkor ezek alapok,sőt igazán szeretek csókolózni miértne ölelkeznénk közben?
Megfejelve a választ simogatás,becézgetés is kell.
Egyetértek, gyengédség, simogatás, becézgetés, összebújás. Egyre kevesebb, aki ezt igényli, illetve szereti.
" nem vaníliázok, b..meg"....ez a stílus.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!