Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg/bi srácok, ti mennyi ismertség után küldtök intim képet?
Néha úgy érzem szívesen belemennék egy képcserébe egy vadiúj szexchat partnerrel is. Nagyon izgat a gondolat, mert azt érzem hogy így lényegében csak egy érintésnyire vagyok tőle, tetszik hogy lázba hozom.
Ellenben kicsit aggasztana, ha a farkam egy kollekció része lenne valahol az interneten. Bizonyos szempontból ez izgi, de ez tipikusan az a dolog, amit lehet később megbánnék.
Ti mennyire vagytok hajlandóak képküldésre? Mi a szűrő?
Ez nagyban függ a partnertől. Nagy ritkán bele megyek ilyesmibe, de nem jellemző. De általában ilyenkor elötte eldumáltunk egy jót vagy valami. De az lenne a legjobb, ha amikor kapcsolatra találok, akkor egy-egy váratlan képpel lepem meg a páromat váratlan időben :D
Jelenleg csak alakulóban van, szóval nem szeretnék rossz benyomást kelteni egy ilyen miatt
Nem küldök senkinek.Én sem kérek senkitől.
Mégpedig azért, mert a nagyja ilyen ,mint a 4-es is írta, recskabajnok, képgyűjtő.
Farok képcsere viszonylag hamar, volt olyam srác aki annyira szimp volt hogy még aznap kivertük közösen snapen, de arcról én pl olyan félve küldök hogy még csak egy sráccal cseréltünk ilyet. Nemtudom szerintem az arc vagy bármi amiről felisemrhetnek sokkal intimebb mint egy álló farok kép
23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!