Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok jó időben félmeztelenül, vagy teljesen meztelenül lenni mezőn, vagy erőben?
10-es. Így van. Mindenki írja, hogy nudizik de senkit se lehet rávenni az ismerkedésre. Amolyan nudista baráti kört szerettem volna összehozni ami nem a szexről szól hanem a teljes lelki és testi szabadságról. Textil mentesen napoznánk, kirándulnánk stb. Segíthetnénk egymásnak az otthoni vagy kerti munkában, barkácsolhatnánk, sportolhatnánk stb. Sok hölgy is szeret tenni, venni, szerelni stb,
De mindenki csak beszél a naturista életmódról és a naturista strandokon, kempingeken kívül nem gyakorolják.
Nyáron erdőben, eldugott helyeken szoktam meztelenkedni. Egyszer volt, hogy fiatalok megláttak, de nem csináltak belőle ügyet.
19 f
Mivel naturista felfogású vagyok ahol és amikor csak lehet vagy merem mindig megszabadulok a textiltől.
Max lábbeli meg baseball sapka ha nagyon meleg van.
persze, rendszeresen. az a szokasom, hogy ha horvat vagy gorogorszagba megyunk es netan olyan helyen van a szallas ahol van a kozelben egy zold , bokros terulet, esetleg valami novenyek altal benott tura utvonal (nem park) akkor oda elsetalok, ott levetkozom es maszturbalok egy jot. olyan is volt mar hogy egy csajjal mentunk egyutt es dugtunk a bokrok kozott korfun
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!