Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért szexel valaki félelemből?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szexel valaki félelemből?

Figyelt kérdés
Az egyik legjobb barátom együtt van egy sráccal. Nem is szereti. Rendszeresen elmeséli hogy úgy dugja meg hogy neki az rossz meg sok más dolgot. Nem is az a lényge miket tesz hanem hogy olyat amit a srác nem akar. Miért nem hagyja el? sokszor fűztem de mintha félne. Mit lehet ilyenkor tenni? 25 éves a pasija meg 35. Nem is izmos meg semmi. Tehát nem kellene félnie.

2022. ápr. 19. 11:15
 1/8 anonim ***** válasza:
57%
Mi van ha élvezi? Nekem van egy srác akit szoktam dugni. Mindig kér, hogy ne keményen. Én meg ennek ellenére keményen. Tudja, hogy ez lesz, mégis eljön. Ugyanígy kér hogy ne nyomjam annyira le a szájába mégis lenyomom és lent tartom. Miért? Mert érdekel mit reagál, meg mert izgat és meg mert megtehetem. Azt nem vágom ő miért jön újra ha nem tetszik neki? Szerintem a haverod is lehet titkon élvezi csak nem meri magának bevallani. Lehet ilyen slave hajlama vagy akármi. Csak lehet ezt gáz lenne neked bevallania. Amúgy kapcsolatban ezt én is gáznak találom amúgy. Akit szeretek azzal tuti nem lennék ilyen.
2022. ápr. 19. 11:18
 2/8 anonim ***** válasza:
73%

Őszinte leszek, már senki panaszkodónak nem hiszek el semmit.

Aki valahol nem érzi jól magát, az elmegy, véget vet,szakít. Aki benne marad és panaszkodik, az egye meg amit főzött.

Próbáltam már segíteni itt valakinek, a végén elmondott mindennek,én voltam a rossz,mert az erőszakos bunkó pasijára írtam valamit.

Hagyni kell,hagy oldja meg a problémát maga.Maga kereste,eltűri, akkor élvezze.

Meg sem hallgatnám a panaszkodót. És nem érdekelne, ha barátom, ha nem...

Lehet még élvezi is az erőszakoskodást, csak másnak játssza el a szendét.

2022. ápr. 19. 11:27
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem sértésnek szánom, de tök hülye az a haverod ha benne marad. Tudom, könnyen pofázni a kényelmes forgószékemből, de bakker jó szándékból írom, nem rosszat akarok neki. Valahogy vedd rá hogy otthagyja őt.
2022. ápr. 19. 13:56
 4/8 Endura ***** válasza:
93%
Ez egy viccnek is a témája,attól függetlenül igaz a történet;az Ero...son volt fenn egy fiatal gyerek,akit megerőszakolt a (fél)testvére.Kérdeztem tőle,hogy mikor?Hát tegnap előtt még tegnap és ma is hozzá készülök.Ezekről a típusú subokról akkor ennyit.
2022. ápr. 19. 14:05
 5/8 anonim ***** válasza:
90%
Rohadt sok van aki nem tud kilépni bántalmazó kapcsolatból.
2022. ápr. 20. 10:56
 6/8 Yoda m. ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

A véleményem: Aki ilyen kapcsolatba belemegy és benne is marad, azt úgy nevezi a "szakirodalom": szeretet-kwrv@.

Mert annyira vágyik arra, valakihez tartozni, valaki figyelmet szenteljen rá, hogy mindenbe belemegy... csak hogy ezt a figyelmet, "törődést" megkapja. Ez van akkor, amikor az ember hitehagyott, s mindig is kìvülről várja azt a figyelmet, amiről úgy gondolja, hogy az neki jár.

És ettől érzi azt, hogy akkor ő most élő. Ettől színesedik ki az egyhangú, mélabús èlete... amivel nem tud mit kezdeni pillanatnyilag. Lehet az is, h. gyermekként NEM kapott elegendő figyelmet, törődést. Úgy ez esetben lehet valami pótcselekvés is.

De, számtalan más oka is lehet... viszont ez a legvalószínűbb.👉 Fél az egyedülléttől, a magánytól. Mert azt gondolhatja: Ő aztán biztos, hogy senki másnak nem kellhetne...

Az ERŐ legyen veled!

2022. ápr. 20. 10:59
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Yoda m is, de a többiek is írtak lehetséges okokat, amiért visszamegy újra, és újra!

Talán az is benne van a pakliba, hogy olyanokat tudhat a "tettes", amivel zsarolni tudja.

2022. ápr. 20. 11:09
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 6-os, nagyon szépen és korrekten írtál !

Ugyan nem a kérdező vagyok,de tudom, milyen az, ha valakit nem szeretnek gyerekként.

De !

Mégsem mentem volna bele semmilyen szeretetk.. kapcsolatba. ha van az emberben tartás, akkor nem hagyja magát.

Három kapcsolatom volt, mindegyikben igyekeztem sok szeretetet és figyelmet adni,egyenrangúnak venni a páromat.

Érdekes módon mégis egyedül vagyok ,mert olyan kapcsolatba mentek bele mással, ahol alárendeltek főleg lelkileg.

Ezt nem értem, de nagyon nem. Én viszont , bár szeretetre vágyom, de ne kölcsönösen, adni is, kapni is, nem fogok beleugrani senkivel csak úgy...azért mert pár éve magányos vagyok.

És lehet megkövezni, de nagyon megvetem,aki alázza,bántja, kihasználja a párját,partnerét.

Aki pedig ezt eltűri,elviseli azt sajnálni tudom.Végtelenül...

Ebben és hasonló sztorikban az a szomorú, hogy sokan vagyunk, akik normális, egyenrangú, emberi érzésekben bővelkedő párkapcsolatra vágyunk....és ezt kell olvasni, hogy ilyen színvonalú embereknek van párja ...

Ilyenkor azt hiszem, az igazságból elveszett az "i"....

2022. ápr. 20. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!