Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért sunnyogással tűnik el...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért sunnyogással tűnik el szex meg haverkodás után?

Figyelt kérdés
Szexeltem egy sráccal még tavaly. Majd sokáig beszélgettünk is majd egyszer csak jött a pillanat amikor meg se nyitja a leveleim és nem is reagál. Miért nem lehet megmondani ha valami baja van? Ja és már terveztük a kövi talit csak COVID miatt mint orvostanhallgatót behívták folyamatosan így nem ért rá. Normális srác volt ezért sajnálom de nem is értem... Érdekel ti mit tippelnétek.
2022. ápr. 18. 08:17
 1/6 steven95 ***** válasza:
100%
A lényeg nem ő, hanem Te. Engedd el a dolgot. Tudom, nehéz "megfelelő" magyarázatot nem keresni. De nem lesz olyan ami kielégíti a vágyaid, mert az az lenne ha újra felvenné veled a kapcsolatot és még bocsánatot is kérne az ignorálásért. Ez nem fog megtörténni. Engedd el. :)
2022. ápr. 18. 08:25
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ó, barátom, ha tudnád mennyi ilyen van..:) Több,mint aki korrekt és elköszön,vagy megmondja, ennyi volt.

Ez minden ismerkedésre vonatkozik, szexre,kapcsolatra egyaránt.A legtöbb többfelé is ismerkedik, és mindig többet,jobbat akar, erre vár és dob minden előzőt.

Főleg a nagy szavakat mondók, ígérgetők a legnagyobb fantomok :) Mintha nem is léteztek volna,úgy tűnnek el.

Meg nem nézett levél már magáért beszél...

Szokd meg, hogy százból kilencven ilyen !

2022. ápr. 18. 08:39
 3/6 anonim ***** válasza:
86%
Amikor egy kapcsolatból kilép sok év után, minden magyarázat nélkül?! Addig meg szerelmes volt és azt hazudta, hogy te vagy a mindene?! :(((
2022. ápr. 18. 08:46
 4/6 anonim ***** válasza:
10%
Szerintem meg nagyon rátelepedett kend, és nem hagyott neki némi lélegzetvételnyi időt, hogy eldöntse hogy mit is akar.
2022. ápr. 18. 08:54
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szervezni a következő találkozót, macera.

Lehet épp bele botlott valakibe akivel nem kell szervezni a találkozót mert ott van kéznél.

2022. ápr. 18. 11:34
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg ilyen van, sajnos a több ilyen eset után kihal az emberekből a bizalom.
2022. ápr. 18. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!