Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A homoszexuális férfiak/nők...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A homoszexuális férfiak/nők miért veszik át a számukra ellentétes nem viselkedési formáit?

Figyelt kérdés

Értem én hogy egy homoszexuális férfi ugyanúgy a férfiakat szereti, de ehhez miért kell úgy viselkedni, beszélni mint egy nő (többnyire mint egy p*csa)? Számomra a homoszexualitásban ez az egyetlen ami taszít, még csak nem is az hogy a saját neméhez vonzódik, mert az is szerelem. Több olyan meleg emberrel is találkoztam szerencsére akikről külsőleg és viselkedésből meg nem mondanám hogy meleg, mert megtartotta a "saját neméhez tartozó" viselkedési "normát".

Oké csináljon mindenki amit akar, de én biztos vagyok benne hogy ha nem a tűsarkús, tangás férfiakra asszociálnának az emberek emiatt, nem is lenne olyan szinten elítélendő a melegség.

2022. ápr. 17. 11:04
 1/9 anonim ***** válasza:
96%

Valakinek miért a piros a kedvenc színe? Miért szereti valaki jobban a brassóit, mint a mákos tésztát?

Mindenkinek más az ízlése, neked is biztosan van olyan szokásod, amit mások furcsának tartanak.

2022. ápr. 17. 11:23
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

A feminin melegeknél ez nem egy felvett szokás, vagy színjáték, hanem a személyiségük része, ha akarnának se tudnának rajta változtatni. És nem is kell, egyszerűen ők ilyenek.

Az elfogadás pedig nem arról szól, hogy megtagadjuk azt, amik vagyunk, csak hogy jobban kedveljenek minket.

2022. ápr. 17. 11:33
 3/9 anonim ***** válasza:
95%

Ahogy írtad is a leírásban vagy miben, vannak olyanok akik melegként is ugyanúgy férfiasak.

És elárulom, több az ilyen, akikről meg sem mondanád.

Akiket meg írtál, hogy magassarkú stb. , az meg nem meleg, hanem vagy transznemű vagy nem is tudom.

2022. ápr. 17. 12:03
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem zavarnak például, de nem az én ízlésem.

Hát még ha tudnád, hány hetero pasi tesz ilyet a magáévá :D

Nem véletlen járnak a transzneműekhez is 90%-ban hetero férfiak :D

2022. ápr. 17. 13:12
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én pl. azt nem értem, hogy miért a tangás, tűsarkús emberekre kell asszociálni a melegekről, amikor az ritka mint a fehér holló. Én randiztam, ismerkedtem már elég sok meleg sráccal, egyik sem volt sem tangás, sem tűsarkús, pláne nem egyszerre a kettő. Sokan sajnos azt sem tudják, hogy a transzvesztitizmus, meg a homoszexualitás az két egymástól függetlenül létező dolog. Több hetero is akivel beszéltem melegségről, kérdezte, hogy de hát vannak női ruháim, szoktam beöltözni? Miért lennének? Na ezért kéne az az átfogó szexuális oktatás az iskolákba.
2022. ápr. 17. 13:32
 6/9 anonim ***** válasza:
10%

Emberek, 2022-ben sem sikerült még eljutni oda, hogy megkülönböztessétek a (hibásan egy gyűjtőkupacba bevágott) szexuális másságot a pszichológiai nem (gender) másságától? Két különböző dolog! Amíg ezt össze tetszenek mosni, addig semmire nem lehet választ adni.

Az egyiknél adott egy férfi, akinek nem a női homokóra áll a ceruzája. Ez ugyanolyan szexuális másság, minthogy valaki a kövérekre, valaki a soványakra, van aki meg bőrruhákra izgul. Szexuális másság, nem több. Az viszont, amikor valaki pszichológiailag nem olyan képességekkel van felruházva (az élet minden más területén is), mint a többi férfi, akkor annak gender mássága van.

Hogy az eredeti kérdést megválaszoljam: ha valakinek nem férfi agy van a fejében, az képtelen lesz férfiaktól elvárható viselkedésformákat, feladatokat teljesíteni. Illetve fordítva.

2022. ápr. 18. 00:53
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is megismerkedtem már túlzás nélkül több száz meleggel az évek során, de tangás, tűsarkúshoz még nem volt szerencsém. Lehet rosszak a prekoncepcióid.

Bár azt se teljesen értem, hogy miért zavar ennyire, hogy vannak akik megtörik a társadalmi nemi normákat. Az megvan, hogy ami számodra teljesen normális, az elképzelhetetlen lett volna pár generációval ezelőtt? Pl egy nadrágot viselő nő. Mivel érvelnél egy 1910-es évekbeli átlag férfinek, szerinted miért normális egy nadrágot viselő nő? És mitől nem férfias ettől?

2022. ápr. 18. 19:36
 8/9 anonim ***** válasza:
80%
A lányokat utánzó meleg fiúk azért csinálják a müsort, mert igazán nönek érzik magukat, és így keresnek fiút a szexre. Más kérdés, hogy én melegként a fiúkat szeretem, és a nöutánzók az agyamra mennek.
2022. ápr. 19. 05:58
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Én fiatal melegként nem tartom magam férfiasnak viszont a velem egyidős heterók sem férfiadabbak, csak egy kis részük. Senki nem gondolná rólam hogy meleg vagyok. Vannak viszont valóban nőies meleg és olyanok is akikről nőiesség miatt azt gondolnád közben pedig heterók. Úgyhogy szerintem ez túlzott általánosítás.
2022. ápr. 19. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!