Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van közös recska sztoritok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van közös recska sztoritok?

Figyelt kérdés
Privátban is írhattok😉
2022. ápr. 10. 15:13
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
66%

"Privátban is írhattok"

Hát persze...

Legalább tudjuk, hogy te mire vered.

2022. ápr. 10. 15:42
 2/16 anonim ***** válasza:
92%
Igen, az unokatesómmal, évekig vertük egymásnak rendszeresen. Izgi volt
2022. ápr. 10. 15:42
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
igen, koliban vertük rendszeresen és az én ágyam a szobatársam ágyával volt háttal és egyszer akkorát élveztem, hogy a átrepült a szobatársam ágyára :D ő meg azt hitte, hogy vmit rádobáltam
2022. ápr. 10. 16:05
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez de jó sztori! Hol landolt, csak nem az arcán? :)

2022. ápr. 10. 16:11
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Unokaöcsémmel(én 12 voltam, ő 11) beszéltünk arról, hogy ki mit tud a témáról és kipróbáltuk egyutt, ahogy szeritem tett hasonlót ebben a korban a srácok jelentős része is.

Illetve egyszer haverommal(tavaly konkrétan) annyira bele voltunk habarodva a témába, hogy kicsaptam nála, ő is beszállt, de semmi mást nem kell beleképzelni, méterekre voltunk egymástól, semmi sem történt.

2022. ápr. 10. 16:13
 6/16 anonim ***** válasza:
90%
eccer haverok mondték térdeljek középre és 6 an a fejemre verték,utána le kellett nyalnom
2022. ápr. 10. 16:33
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
még nincs🙄
2022. ápr. 10. 17:05
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Koliban előfordult, pedig mindig is heteronak tartottam magam, volt kíváncsiskodás, de ennyi, most is évek óta harmonikus párkapcsolatban élek, mégis elő-előkerül a téma. Koliban ez adott volt.

Hárman voltunk egy szobában, akkoriban szingli voltam és az egyik szobatársam is, a másik pedig párkapcsolatban élt. Hozzá rendszeresen át is járt a barátnője, elég gyakran dugtak, mi olyankor ketten kimentünk a szobából, de gyakran előfordult, hogy hallgatóztunk és ki is vertük. Később - mikor már nem volt gáz - együtt mentünk zuhanyozni ezzel a haverral, kivertük ott is.

Aztán volt olyan is, hogy bent maradtunk elrejtőzve a szobában, miközben dugtak - szobatárssunkal persze előre megbeszélve, mondván majd kiverjük a látványra -, szinte azonnal lebuktunk. Jól sült el a dolog, mert a csaj sem volt szégyenlős, így nézhettük őket, ahogy szexelnek. Aztán ebből még lett pár megbeszélt alkalom, de több sosem. Nem sokkal később szakítottak, a csajt sosem láttuk utána, viszont a szobatársam sem csatlakozott hozzánk sosem, őt nem hozta lázba ez a közös f*szverés.

2022. ápr. 10. 18:21
 9/16 anonim ***** válasza:
95%
Eddig bárkivel próbáltuk a közös recskát, szopás meg dugás lett a vége:D
2022. ápr. 10. 19:02
 10/16 anonim ***** válasza:
91%
öcsémet rajtakaptam és közösen fejeztük be
2022. ápr. 11. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!