Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van közös recska sztoritok?
"Privátban is írhattok"
Hát persze...
Legalább tudjuk, hogy te mire vered.
Ez de jó sztori! Hol landolt, csak nem az arcán? :)
Igen.
Unokaöcsémmel(én 12 voltam, ő 11) beszéltünk arról, hogy ki mit tud a témáról és kipróbáltuk egyutt, ahogy szeritem tett hasonlót ebben a korban a srácok jelentős része is.
Illetve egyszer haverommal(tavaly konkrétan) annyira bele voltunk habarodva a témába, hogy kicsaptam nála, ő is beszállt, de semmi mást nem kell beleképzelni, méterekre voltunk egymástól, semmi sem történt.
Koliban előfordult, pedig mindig is heteronak tartottam magam, volt kíváncsiskodás, de ennyi, most is évek óta harmonikus párkapcsolatban élek, mégis elő-előkerül a téma. Koliban ez adott volt.
Hárman voltunk egy szobában, akkoriban szingli voltam és az egyik szobatársam is, a másik pedig párkapcsolatban élt. Hozzá rendszeresen át is járt a barátnője, elég gyakran dugtak, mi olyankor ketten kimentünk a szobából, de gyakran előfordult, hogy hallgatóztunk és ki is vertük. Később - mikor már nem volt gáz - együtt mentünk zuhanyozni ezzel a haverral, kivertük ott is.
Aztán volt olyan is, hogy bent maradtunk elrejtőzve a szobában, miközben dugtak - szobatárssunkal persze előre megbeszélve, mondván majd kiverjük a látványra -, szinte azonnal lebuktunk. Jól sült el a dolog, mert a csaj sem volt szégyenlős, így nézhettük őket, ahogy szexelnek. Aztán ebből még lett pár megbeszélt alkalom, de több sosem. Nem sokkal később szakítottak, a csajt sosem láttuk utána, viszont a szobatársam sem csatlakozott hozzánk sosem, őt nem hozta lázba ez a közös f*szverés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!