Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg fiúk! Hány évesen és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg fiúk! Hány évesen és hogyan vesztetted el a szüzességed?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 9. 19:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

18 évesen , egy 43 évessel.Akkor is aktív voltam.Érzéki férfi volt,hálás vagyok neki.

Na persze,nem ma volt :)

2022. ápr. 10. 08:55
 12/19 anonim ***** válasza:
67%
Már leírtam, keress rá a száz ugyanilyen kérdésben.
2022. ápr. 10. 11:28
 13/19 anonim ***** válasza:
92%
14 évesen, nyaralás alatt, a szüleimmel voltam, este kilógtam a szobámból. Ő idősebb volt, szerintem negyvenes, de nem is tudom, mennyi. Nem találkoztunk többet, másnap reggel elutazott. Vegyes élmény, mert egyrészt a kezdeti fájdalom ellenére nagyon élveztem, másrészt viszont sajnálom, hogy egy idegennel...
2022. ápr. 11. 19:50
 14/19 anonim ***** válasza:
91%
18 éves vagyok és szűz. Ezzel nagyobb baj nincs, csak annyi hogy szeretném már elveszteni.. :P
2022. ápr. 12. 16:01
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
20 vagyok lassan 21, de még nem is volt kapcsolatom :D szóval, talán majd egy nap xD
2022. ápr. 12. 16:29
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Egy fekete sráccal, régen, 17 évesen, Párizsban. Jó volt, de azóta inkább aktív vagyok. :-D
2022. ápr. 13. 23:02
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
15 évesen.2 haverom lefogott,és a harmadik vadul hatolt belém.F
2022. ápr. 16. 04:01
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
20 évesen egy 36 évessel adok-kapok. Már nem tartjuk a kapcslatot, de szép emlék.
2022. ápr. 20. 18:27
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
20 évesen egy 34 éves palival, akit a családdal régóta ismerjük. Helyes és vonzottuk egymást, de szörnyű volt a szex. Részegek voltunk, elég messze a várostól ahol lakunk. Éjfél-egy körül történt az egész, emellett fáradt is voltam, alig tudtam merevedni. Rohadtul nem figyelt arra amit mondtam például hogy ne tegye be, mert úgy nem készültem fel és sokat ittunk és mocskos vége lenne, de azért belerakta keményen, nem lazított el kicsit sem, akkor nem fájt, de aranyerem kijött pár nappal rá. Állandóan félbehagytuk mert félt hogy valaki jönni fog, holott az út is messze volt tőlünk. Egy idő után elkezdte a tesómról kérdezni, hogy milyen helyes, kérdezte mekkora neki és felizgultam e rá valaha, ezek után már rendesen fel sem állt, és be is fejeztük, annyira félt a lebukástól. Gáz volt, megbántam utólag hogy vele történt.
2023. júl. 30. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!