Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk! Hány évesen és hogyan vesztetted el a szüzességed?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 9. 19:12
1/19 anonim válasza:
19 évesen, egy 17 évessel. Én voltam az aktív (mint azóta is mindig), és lovagló pózban csináltuk.
4/19 anonim válasza:
Még én se veszítettem el sajnos 18F
5/19 anonim válasza:
17 évesen egy 20 évessel. Passzív voltam és annyira nem volt jó, nagyon szűk voltam és vagyok a mai napig is. Most már imádom adni és kapni is. 30/f
6/19 anonim válasza:
Tavaly 30 évesen egy 38 éves sráccal akivel rómeón ismerkedtem meg. Én voltam aktív, 1 hétre rá pedig ő. Jó volt vele, sajna nem illettünk össze, szóval nem lett végül belőle igazi kapcsolat, viszont nem bántam meg hogy vele volt az első.
7/19 anonim válasza:
17évesen egy 35 éves félvér olasz csődörrel aki a faterom üzlettàrsa. A mai napig érzem azt a feszítő érzést ,amihez majd 2évig volt szerencsém
8/19 anonim válasza:
25 évesen egy 40 éves fickóval. Imádtam nagyon jó volt 30/f/passzív
9/19 anonim válasza:
19 évesen egy 36 éves férfivel. Mai napig undorodom tőle, ha rágondolok.
10/19 A kérdező kommentje:
Miért?
2022. ápr. 10. 08:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!