Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van itt olyan meleg férfi aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan meleg férfi aki korábban szexelt már nővel?

Figyelt kérdés
pl mert még bizonytalan volt akkoriban
2022. ápr. 7. 14:36
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
87%
Amit nem értek, ha valaki nősült is esetleg az min. a legjobb esetben is biszex.
2022. júl. 14. 15:14
 12/22 anonim ***** válasza:
82%
A heteró nőkre akikkel szexeltetek nem gondoltatok sosem? Hogy mekkora alja dolog elvárni a másság, biszexualitás elfogadását, ha a többségük heteró embereket csap be? Arra gondoltok csak, hogy nektem milyen sz.r volt, alig állt fel. A nőre, hogy neki ez milyen élmény volt, egy pillanatig nem gondoltok? Önzőek vagytok!
2022. júl. 14. 15:31
 13/22 anonim ***** válasza:
87%

11es,mit nem értesz?

Nősültem ,de mindig is meleg voltam!

2022. júl. 14. 17:37
 14/22 anonim ***** válasza:
3%
13-as! Tehát a nőnek is tönkre vágtad a szexualitását (mivel nem volt jó neki veled, orgazmusa sem gyakran lehetett, a női önbecsülését rendesen megnyirbáltad és sorolhatnám) csak azért mert te homokos vagy! Nem volt jogod ehhez! Alja, gerinctelen vagy! Egy nőt használtál alibinek, és a nőt tönkre is tetted! Gondolom szegény sokszor hibáztatta saját magát, te pedig hagytad. A legaljább ember vagy!
2022. júl. 14. 17:55
 15/22 anonim ***** válasza:
89%

14 - miért gondolod azt, hogy tönkrevágott bármit is az, aki nővel élt együtt? Mi van, ha az érdeklődése meg volt, de nem mert régebben lépni ebbe az irányba, ám egyszer csak elszánta magát?

Mi van, ha valaki férfiként viselkedett a nővel, a kapcsolatuk jó volt, ám rájött, hogy passzívként egy férfival is jól tudja magát érezni?

Mi van akkor, ha valaki nővel él együtt, a kapcsolatuk jó, de mivel Ő biszex, így időnként ezt a vágyát is kielégíti, persze nem tartós kapcsolat formájában, csak találkozik néha egy olyan pasival, aki kedves tud lenni vele és megteszik együtt azt, amit szeretnének? Aztán megy mindenki a saját dolgára tovább?

Igen,ismerek iylet.

Meg olyan pasit is, aki házasságban élt, gyereke van, aztán elváltak, de a gyerek nevelése és a kapcsolatuk azóta is abszolút jó, a barátság szintjére alakult át a hölggyel,és most férfiakkal él, mert rájött, ez az élete. És a volt felesége nem érzi azt, hogy át van verve, egyszerűen csak elfogadja, hogy van ilyen.

Szóval ne ítélj, főleg ne úgy a nő helyett, hogy nem tudod, mi történt kettőjük között.

2022. júl. 15. 07:20
 16/22 anonim ***** válasza:
88%

#12,14

Ez nem történne meg ha a társadalom elfogadna minket és nem lennénk belekényszerítve abba hogy hetero életet éljünk.

Te most szidod szerencsétlent hogy belement ilyenbe, de pont az ilyenek azok akik ugyanakkor azt is mondják hogy a szexualitás döntés kérdése és milyen deviánsak vagyunk.

Egyébként meg attól még, hogy valaki egy nővel élt és nem volt olyan a szex még nem jelent semmit. Nő barátaimtól számtalanszor hallottam hogy hetero csávók kb csak azokat a dolgokat akarta csinálni amit ő szeretett volna és sosem volt célja hogy konkrétan kielégítse a másikat.

2022. júl. 15. 09:48
 17/22 anonim ***** válasza:
14%
16 hagyjuk már! Az a melegnek a választása, döntése volt, hogy kihasznál, alibinek használ egy ártatlan nőt. Sem a párkapcsolat, sem a házasság nem kötelező!
2022. júl. 15. 10:17
 18/22 anonim ***** válasza:
90%

#17 A legtöbb ember aki belemegy ezekbe nem feltétlenül fogadja el a saját szexualitását, azaz azt gondolja hogy ez csak egy időszak és elnyomja magában a dolgokat, ha eleget “próbálkozik” akkor szeretni fogja a dolgot.

Mint mondtam a jelenlegi világban bele vagy kényszerítve ezekbe a szituációkba, szülők évekig mondták hogy mikor lesz barátnő vagy feleség meg unokák(tbh az egész család az én szerelmi életemet zaklatta). Ha meglátták az egyik nő barátomat akkor kb ők akartak engem vele összehozni(ami őszintén vicces volt mert a lány tudta hogy mi a szitu).

Én 5-6 lánnyal lefeküdtem mire rájöttem hogy amm nem én vagyok válogatós hanem szimplán csak nem jönnek be a lányok. Az érzés amit éreztem szerelem/vágy gyanánt pedig valójában nem az volt aminek hittem, szimplán csak jó érzés volt hogy “össze tudok szedni valakit”. És erre akkor jöttem rá mikor először nem lánnyal csináltam, addig meg voltam győződve hogy ez az érzés az aminek kellene ilyenkor lennie.

(Hozzá teszem sztem a lányoknak nem hiszem hogy rossz lett volna a dolog, habár én nem igazán élveztem a dolgot, nekem fontos volt hogy a partnerem élvezze)

Könnyű úgy ítélkezni hogy sosem kellett az identitásodat megkérdőjelezned.

2022. júl. 15. 11:16
 19/22 anonim ***** válasza:
14%
17 vagyok ismét: gondolom egyik nőnek sem mondtad, hogy lehet meleg vagy. Lehet magyarazni: kiserletek voltak a nők. Nagyon alja!!!!
2022. júl. 15. 11:42
 20/22 anonim ***** válasza:
87%
#19 Akkoriban még én sem tudtam, ha elolvasod rendesen amit írtam akkor ez elég nyilvánvaló. Sőt még sejteni sem sejtettem, mert azt gondoltam hogy más is így van ezzel.
2022. júl. 15. 12:25
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!