Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan reagálod le ha megcsóko...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan reagálod le ha megcsókolna egy srác?

Figyelt kérdés

Mi lenne a reakciód ha tetszik is neked, és mi lenne, akkor ha nem? Mit reagálnál ha a haverod lenne?

És mit ha csak egy ismerősöd?

Mit csinálnál ha egy idegen?

Más lenne a reakciód ha emberek előtt tenne ezt?

2022. ápr. 2. 20:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Engedném! Jól esne!
2022. ápr. 3. 08:55
 12/16 anonim ***** válasza:
14%
Mi van búzavirág ha nem tetszik a válasz akkor törlöd akkor minek kérdezel
2022. ápr. 3. 09:01
 13/16 Kajak53 ***** válasza:
97%
Elsö alkalommal, mikor a feleségemmel kimentünk a Pride-ra itt ahol élek, a sugárút szélén ácsorogtunk a fal mellett és onnan néztük a tarka, hömpölygö tömeget, hirtelen kirohant a menetböl egy srác oda hozzám és két kezébe fogva az arcom szenvedélyesen megcsókolt. Olyan hirtelen és gyorsan történt, hogy nem tudtam rá reagálni. Majd ugyanolyan gyorsan spurizott vissza a menetbe és elvegyült. Párom nagyon furcsán nézett rám. Ennek már sok-sok éve, idöközben el is váltunk, de a mai napig meg van gyözödve róla, hogy ismertük egymást, mert a ”melegek között van egy szabály, hogy idegent nem rontanak meg”. Ezt állitólag egy meleg kollegája mondta. Ami egy baromság. Számomra egyáltalán nem volt undoritó, hogy a fiú/férfi megcsókolt, inkább meglepödtem és jót nevettem rajta. Az illetöt soha többet nem láttam. Gözöm nincs, ki lehetett.
2022. ápr. 3. 09:44
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Èn mostanában éppen arra várok, hogy ilyen történjen velem, mert egy sráccal nagyon szimpatizálunk egymással. Nemsokára meg fogom öt látogatni egy hétvégére. A vasútállomáson remélem, hogy a nyakamba fog ugrani és meg fog csókolni :-)
2022. ápr. 3. 14:25
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha tetszene és vonzódnék hozzá nyilván repdesnék az örömtől :)

Ha nem, rákérdeznék hogy mi a fenét csinál.

2022. ápr. 17. 13:18
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Simán vissza csókolom és indulhat a szex!
2022. jún. 8. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!