Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Baj lehet velem, ha a srác a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj lehet velem, ha a srác a nem próbál se megcsókolni, se egy puszit kérni?

Figyelt kérdés
Két hete ismerkedünk, két randink volt. Nem próbált megcsókolni soha, korábban már ismerkedtünk, akkor legalább puszit kért elköszönéskor(amit akkor soha nem tudtam adni neki, mert annyira félénk voltam), de most még azt sem. A másodikon nyújtotta a kezét, hogy fogjam meg, de havas úton jöttünk lefelé, és mivel majdnem elestem, így nem tudom eldönteni, hogy csak azért akarta, hogy fogjam a kezét, hogy ne essek el, vagy kis előrelépésnek szánta...pláne, hogy miután leértünk a csúszós részről, többet nem is akarta a kézfogást. 24/l
2019. febr. 4. 19:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Neked kell bátorítanod. Sok srác fél az elutasítástól. Te már egyszer elutasítottad a puszit, emiatt gondolom nem mer újra próbálkozni. Érintsd meg, fogd meg a kezét, adj te puszit magadtól, ne kelljen kérni. Egy idő után fel fog bátorodni, ha érzi, hogy szimpatizálsz vele.
2019. febr. 4. 19:11
 2/3 anonim ***** válasza:
61%
Egy pipa ellazítaná.
2019. febr. 4. 21:14
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, csak az a baj, hogy én sem a bátrabb lányok közé tartozom.
2019. febr. 5. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!