Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Biszex lehet? Hogyan tudnék...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex lehet? Hogyan tudnék nyitni felé úgy, hogy ezt ne vegye rossz néven? Mit ért ez alatt?

Figyelt kérdés
Van egy kollégám akivel nagyon jóban vagyok, amikor először dolgoztam ezen a munkahelyen, akkor mindig ha ott volt és valamit akartam kérdezni, akkor hozzá mentem és mindig mosolyogtam és ezt viszonozta. Az utolsó pár napban többet dolgozunk egy helyen, így nagyon jól tudtam őt megismerni. Eddig több barátnője volt(legalábbis erről tudok). Azt kérdeztem azt szeretné ha egy lány kezdeményezne vagy vár az igazira ő azt mondta, hogy nem tudja mit akar nyitott lenne új kapcsolatba menni lánnyal vagy lehet teljesen mást hoz neki a sors. Mit érthet ez alatt?

2022. ápr. 2. 19:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
2%
Szerintem ha biszex akkor hagyd a fenébe mert ha osszejottok es ki tudja lehet hogy majd valmikor belezúg egy csajba akkor mit fogsz csinálni?
2022. ápr. 10. 17:09
 12/15 A kérdező kommentje:

Még nem hívtam el kávézni nem is tudom érdemes lenne e. Mivel ezen a héten nem jött dolgozni és amikor írtam neki, akkor nem nagyon adott lehetőséget normális beszélgetést létesítésre mert egy egész napot kellett várjak arra, hogy válaszoljon és amikor válaszolt, akkor csak olyan választ adott mintha kényszerből írna nekem. Mondjuk mondta, hogy személyesen sokkal jobban szeret beszélgetni. Amúgy nem tudom említettem e ezt hamarabb, de az ex barátnőjével is találkozott ezen a héten akivel nem szeretne semmit mert elhidegült a kapcsolatuk, de ezt a lány nem tudja elfogadni azt mondta nekem, hogy túl van rajta már több mint 1 éve. Kérdeztem milyen volt a találkozás ő csak annyit válaszolt, hogy „nem rossz" nem akartam tovább erről kérdezgetni mert nem akartam nyomulósnak tűnni. És valamelyik nap abba is hagytam a beszélgetést vele, írt valamit amihez nem nagyon tudtam hozzászólni szóval beszíveztem a választ és nem írtam vele tovább.

#11 nekem nem lenne gondom biszex sráccal járni. Attól még, hogy valaki biszexuális lehet hűséges. És egy meleg srác is bármikor elhagyhat másik srác ért. Ha valaki szeret, akkor velem marad.

2022. ápr. 10. 22:05
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
En mar jartam igy, ahogy megtudtam a srácrol hogy csaja van az nalam felejtos
2022. ápr. 11. 01:06
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező! Ha tényleg tetszik, akkor valahogy tudakold meg tőle hogy kölcsönös, ha nem teszed csak fájni fog. Ha megkérdezed nem lesz semmi baj belőle, ha ellenségesen fog utána viselkedni, akkor eleve nem hozzád rendelték, és ilyen ember bizony jobb ha nem az életed része. Viszont másrészről lehet mindketten fülig beleszerettetek egymásba, és mindketten a másikat várjátok :) Sok sikert!
2022. ápr. 17. 13:17
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Akkor van baj, ha ki akarja próbálni fiúval, viszont fiúval nem akar kapcsolatot, te meg belezúgsz kérdező
2022. ápr. 17. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!