Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex lehet? Hogyan tudnék nyitni felé úgy, hogy ezt ne vegye rossz néven? Mit ért ez alatt?
Még nem hívtam el kávézni nem is tudom érdemes lenne e. Mivel ezen a héten nem jött dolgozni és amikor írtam neki, akkor nem nagyon adott lehetőséget normális beszélgetést létesítésre mert egy egész napot kellett várjak arra, hogy válaszoljon és amikor válaszolt, akkor csak olyan választ adott mintha kényszerből írna nekem. Mondjuk mondta, hogy személyesen sokkal jobban szeret beszélgetni. Amúgy nem tudom említettem e ezt hamarabb, de az ex barátnőjével is találkozott ezen a héten akivel nem szeretne semmit mert elhidegült a kapcsolatuk, de ezt a lány nem tudja elfogadni azt mondta nekem, hogy túl van rajta már több mint 1 éve. Kérdeztem milyen volt a találkozás ő csak annyit válaszolt, hogy „nem rossz" nem akartam tovább erről kérdezgetni mert nem akartam nyomulósnak tűnni. És valamelyik nap abba is hagytam a beszélgetést vele, írt valamit amihez nem nagyon tudtam hozzászólni szóval beszíveztem a választ és nem írtam vele tovább.
#11 nekem nem lenne gondom biszex sráccal járni. Attól még, hogy valaki biszexuális lehet hűséges. És egy meleg srác is bármikor elhagyhat másik srác ért. Ha valaki szeret, akkor velem marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!