Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg pasik! Meg tudnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg pasik! Meg tudnátok mondani,szerintetek mi van e mögött a jelenség mögött? Az aktív pasik elenyésző százaléka vágyik tartós kapcsolatra, inkább csak a kötöttség nélküli szexet keresi. Míg a passzív férfiak többsége romantikusabb alkat? 38/F/p

Figyelt kérdés

2022. ápr. 1. 03:42
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
88%
Bennük van a vadász ösztön, kapuzárási pánik, ezért max. Pár hónapig tudnak meglenni egy kapcsolatban.
2022. ápr. 1. 13:12
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Azok a passzívak, akiket eddig megismertem, nem voltak romantikus alkatok. :)
2022. ápr. 1. 16:07
 13/22 A kérdező kommentje:
12es: Minden ember más és más. Van csak szexre menő passzívak, és vannak, akik inkább tartós kapcsolatot szeretnének.
2022. ápr. 1. 17:17
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
En passziv vagyok, es en csak ungabungara keresek. ;)
2022. ápr. 1. 22:04
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

13-as, de akkor ne úgy tedd fel a kérdést, hogy aktívak. Hanem úgy, hogy melegek. Ez melegekre jellemző, és nem függ össze az aktív,passzív szereppel. Azzal függ össze, hogy 1. Férfiak: Ami annyit jelent, hogy a tesztoszteron miatt állandó szexuális vágy van. 2. Társadalmi, környezeti megfelési kényszer: Amíg valaki nem képes elengedni teljesen a környezetét és a társadalmat, másoknak akar megfelelni, addig sosem lesz tartós kapcsolata. 3. Nyűg és plussz energiabefektetés, mint egy heterónak: És ez pont ugyanúgy levezethető az előző válaszomból. Mivel rengeteg energiát emészt fel a hazudozás, kamuzás, ezért veszett ügy sokaknál. Főleg, akiben nincs semmi kitartás. 4. Mentális betegségek: Magyarországon minden 4. ember mentális beteg. Melegeknek többsége is beletartozik. Egyszerűen a kirekesztés az oka ennek. Teljesen torzítja a személyiségfejlődést ez a megítélés, amit kapunk. Csomóan szexfüggők lesznek(mivel abból nyerik a boldogsághormon, mert máshonnan már nem kapják), itt már valami mentális betegségről is beszélhetünk, mert a függőségek azok csak viselkedésbeli tünetek valami mélyebb problémának. Egyik kérdésnél írt valaki egy nagyon jót. A lényege az volt, hogy pl ő később kezdett el ismerkedni jóval, mint egy hetero, mert az önelfogadás valakinek sokkal tovább tart. Nem tudunk úgy kapcsolatokat kialakítani, hogy azt felvállalhassuk. Nem tudunk annyit tapasztalni fiatalként, mint a heterók. Ezért lemaradunk egy csomó alapvető párkapcsolati dologról, nem tanulnak időben hibákból, stb. Hiszen, ha már valaki 15-16 éves korában párkapcsolatban van(hetero), akkor már bőven tanul belőle. Egy átlagos meleg késik egy jó+5-10 évet ezzel, ami hatalmas probléma. Gondolom érthető a lényege.

Én ezeket látom a fő problémának igazából. Biztos van még több oka is ennek, de azért annyi biztos, hogy a fiatalabbak(mi), már jobb irányba tudunk menni. Legalábbis kezdett jobb irányba menni az országban is a homiság megítélése. Most, hogy a kormány agymosása mit fog tenni, az majd a jövőben kiderül.

2022. ápr. 1. 22:21
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, én aktív vagyok, tartós kapcsolatom volt, de mégis kellett egy másik neki, aki egy szex után lapátra is tette, majd jött panaszkodni nekem. Egyszer megbocsájtottam, majd fél év múlva ugyanitt tartottunk. Szóval, köszi, felőlem szingli marad az összes passzív ezentúl!!!
2022. ápr. 2. 11:48
 17/22 A kérdező kommentje:
16os: ilyen az amikor az ego diktálja a szöveget.
2022. ápr. 2. 13:58
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, köszi, kívánom neked is a hasonlóakat! Csak ne rinyálj utána te se.
2022. ápr. 2. 15:30
 19/22 A kérdező kommentje:
18as: Én tényeket állapítok meg. :) Soha nem rinyáltam, és nem is fogok. Mivel minden pasi egy szemét alak. Viszont amiért létrehoztam ezt a kérdést, azért sikerült elérnem azt amit akartam. S a lényeg ez.
2022. ápr. 2. 17:04
 20/22 anonim ***** válasza:
94%
Lúzer XD
2022. ápr. 2. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!