Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt egy meleg problema kerdezhetek?
Figyelt kérdés
2022. márc. 29. 00:50
1/18 A kérdező kommentje:
Szoval voltam 2 fiuval lakason. Visszajöttek vertek az ajtot, hogy csak 17 eves hivja a rendőrseget. Facejen is 2000 be született de kerdeztem is hany eves 21 et irt. Az egyikeket regeől ismerem reszegek voltak, adtam 3 ezer ft ot a racson meg egy 4 ezer ftos karorat. Elmentek. Mit tegyek ha visszajönnek? Főleg ha hamis informaciokat adtak Köszönöm
2022. márc. 29. 00:54
2/18 anonim válasza:
Hány éves vagy? Ha 14 éves elmúlt és kölcsönös beleegyezés volt, akkor az nem megrontás... nem vádolhat meg azzal, hogy pedo vagy, bár tény, hogy feljebb kellene vinni 14 évről egységesen heteró-meleg esetén 16-ra... a visszaélések miatt....
3/18 anonim válasza:
Vissza fognak menni mert látják, hogy (bocs, de ez az igazság) egy lúzer vagy akit le lehet fejni. 14 év felett kölcsönös beleegyezés esetén nem bűncselekmény a szex.
4/18 anonim válasza:
Remélem az ágyban jobb vagy, mint fogalmazásban...
5/18 anonim válasza:
Amennyiben megvan még a beszélgetés, ahol leirja a korát, azt érdemes megtartani.
Ha visszamennek akkor te magad tegyél feljelentést zsarolás és zaklatás miatt. Ha ő azt irta le, hogy 21 éves, akkor te ennek a tudatában cselekedtél. /Nyilván ha gyereknek néz ki más a tészta, de gondolom jelen esetben nem./ Még a személyi igazolványát se kérheted el, mivel te nem vagy hatóság, igy nem áll jogodban ezt tenni.
6/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget :)
2022. márc. 29. 03:28
7/18 anonim válasza:
Amúgy ha 17 éves, és úgy feküdtetek le, hogy tudtad akkor sem történt bűncselekmény.
8/18 anonim válasza:
Ha visszajönnek verd meg őket xd
a hülyéket helyre kell rakni
10/18 A kérdező kommentje:
A gond az ma becsöngetett , hogy egerbe menne kene meg 2000ft. Ez az idősebb 30 körüli. Kapuhoz lementem de hiaba mondom amit kell. Nem veszi. Munkaja nincs , Budapest Eger között ingazik. Az a baj kompromitalnak a házba .
2022. ápr. 1. 17:49
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!