Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki kiskorában, gyermekkorában lehet amiatt meleg, mert szinte csak lányokkal játszik?
Figyelt kérdés
2022. márc. 23. 21:11
1/6 anonim válasza:
Én sokat játszottam lányokkal kicsi koromban, mégis határozottan csak a nők vonzanak.
2/6 anonim válasza:
Nem, nincs közvetlen összefüggés. A gyerekkori behatások, környezeti ingerek is hatnak a személyiségfejlődésre (hajjaj, de még mennyire!!! s el is bújnak a tudatalattiban), de a szexuális fejlődés - és azon belül a szexuális preferenciák kialakulása - sokkal bonyolultabb annál mintsem egyetlen dologra, tényezőre rá lehessen húzni.
3/6 A kérdező kommentje:
#2 Mik lehetnek ezek a környezeti ingerek, behatások?
2022. márc. 23. 21:28
4/6 anonim válasza:
Pl. ha rosszul bánik vele az anyja, a nővére.
5/6 anonim válasza:
Én főleg fiúkkal játszottam kiskoromban és mégis meleg vagyok, igaz 13 évesen többet kezdtem barátkozni lányokkal, mert úgy éreztem nekik jobban meg tudok nyílni és valamiért elfogadóbnak gondoltam őket. Most felnőtt fejjel pedig van egy legjobb barátom aki lány, de fiúkkal sincs gondom barátkozni és van is pár fiú barátom.
6/6 anonim válasza:
Nem a miatt lesz meleg!
Már akkor az volt, csak nem tudatosult benne.
Én is ilyen gyerek voltam.
Férfias férfi lettem, férfival élek együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!