Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért csinálja ezt a srác? Na...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt a srác? Na és miért kezdtem el agyalni rajta?

Figyelt kérdés

Van egy meleg munkatársam. Folyamatosan ha találkozunk félreérthető megjegyzéseket tesz. Egyszer megkérdezte meleg vagyok-e. Mondtam, hogy nem. Szerinte igen és csak nem tudom és ha egyszer ő a szájába venné... Tény, hogy nem vagyok maszkulin alkat, de na. Csak az a dühítő benne, hogy már a saját gondoltaim és tudatom is elkezdte ezt hogy lehet ki kellene próbálni. De ha megtennem se vele, mert számomra a viselkedése kifejezetten irritáló, taszító.

Ha van tipp hogy lehetne a csávót leállítani azt megköszönöm. Szerencsére havi 2x 3x látom csak.

2022. márc. 20. 10:16
 1/4 anonim ***** válasza:
76%

Szopasd meg, talán attól leáll. Sokaknak csak az kell, amit nem kaphatnak meg, aztán ha mégis megkapták, utána már nem érdekli őket.

Esetleg agyald meg, meglepően hatékony módszer.

2022. márc. 20. 10:43
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Leállítani csak nagyon határozott fenyegetéssel fogod tudni, aminek a lényege, hogy értse meg, hogy nem elfogadott amit akar. Hány évesek vagytok amúgy kb? Ha meg izgat a téma, akkor teljesen diszkréten én is próbálkoznék, de csak korombeliekkel (25 alatt).
2022. márc. 20. 10:58
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Csak kíváncsi vagy.
2022. márc. 20. 11:06
 4/4 steven95 ***** válasza:
93%

Ne menj bele a játékába. Ha nem fejezi be akkor sokkold le ilyennel:

ha meleg lennék sem érdekelnél.

Továbbá a munkahelyeden ez kimeríti a szexuális zaklatás fogalmát.

Ami pedig a születendő érdeklődésed a fiúk után felsejlett, amiatt ne érezz bűntudatot. Csak azért mert gondolsz amit gondolsz, SENKIT NEM JOGOSÍT FEL, hogy eme érzéseidre rájátszva pofátlanul tolakodjon. Az emiatti bűntudatot, ha van engedd el. Nyugodtan latolgathatod a lehetőségét egy bi kalandnak/fantáziának, emiatt nem vagy álszent, mert visszautasítasz egy zaklatót. Ez fontos tudatosítani magadban. Egyébként is minden szexuális zaklató arra játszik rá, hogy vannak szexuális vágyaid és a visszautasítását a vágyaid letagadásával azonosítja - ezt hiteti el -, innen a nehezen feloldható érzés. Nem a vágyaidat tagadod meg, hanem a tenyérbemászó képét.

2022. márc. 20. 11:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!