Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetek jó aktív?
Szerintem simán lehet tanulni. Egy sráccal ismerkedtem pont a gyakoriról és ha olvassa talán nem haragszik, hogy leírtam. Ő pl azt mesélte, hogy egy alkalmi kalandján tanult meg csókolózni, mert ott jött rá, hogy ez miként megy jól. Jól is csókolt amúgy a srác szóval jól megtanulta.
És pl nekem a srác nem jött be igazán, de az ágyban mégis emlékezetes maradt, sőt többször is gondoltam azóta is rá. Ugyanis szeretgetett, simogatott, ölelt, csókolgatott a szex után is. Nem pedig felállt aztán ott hagyta a passzívat. Plusz a farka is tökéletes méret. Szóval amit tehetsz, hogy arra figyelsz mit élvez a passzív fél és szeretgeted, simogatod, stb. Bár van akinek ez nem jön be. Ezt fontos hozzátennem. Bár az mindig elgondolkoztat, hogy aki nem ilyen annak miért nincs erre igénye de az már más kérdés.
Szóval pl ez a srác a külső megjelenésében nem fog meg sőt, de amit az ágyban művel az megmarad és akarod újra. Sőt másodjára már kb én akartam mindenáron jól leszopni hogy utána majd ő nehogy ne akarjon máskor engem megdugni. :D
Ilyen ember nincsen aki után mindenki vágyakozik, mert mindenki mást szeret, beleértve magadat is.
Van aki azt szereti ha keményen megdughat/megdugják van aki meg pont az ellenkezőjét szereti és inkább romantikusabb dolgokért van oda. Vannak akik azt akarják hogy alázzad őket, vannak szerepjátékosok, beöltözősök, és ezer más típusú ember.
Pl én aktívként az alázásba nem lennék benne, mert én ezt nem élvezem, de nem szeretem az uszadékfa jellegű passzívokat sem, ez az én saját preferenciám.
A legjobb akkor lehetsz ha beszélsz a partnereddel és egyeztetsz hogy mi az amit te szeretsz és mi az amit ő szeret és kompromisszumot köttök ahol kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!