Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzívak szeretitek ha az aktív használ?
Figyelt kérdés
Ha eszközként tekint rátok és úgy is bánik veletek. Egy másik kérdés kapcsán jutott eszembe. Meg arról, hogy ha valakivel normális vagyok 1-2 tali és újat keres. Ha használom kedvemre na akkor folyton jönni akar.2022. márc. 8. 10:01
1/12 anonim válasza:
Igen, nagyon élvezem az ilyen helyzetet, hogy csak a másik játékszere vagyok, akiben néha, ha kedve van, ürít egyet, aztán kvázi eldob.
2/12 anonim válasza:
Remélem a kérdés csak egy vicc volt...
Vannak biztos, akik élvezik a "használatot ", de nem hinném, hogy olyan sokan, mint hisszük.
Aktívként sosem tudtam így "bánni" egy passzívval, egy emberrel, és nem is fogok soha. Még akkor sem, ha nem lesz többet senkim.
3/12 A kérdező kommentje:
Nem vicc. Tapasztalat.
2022. márc. 8. 10:33
4/12 anonim válasza:
Ha szexben ilyen szerepjátétok játszunk az oké de am nincs ilyen igényem a hétköznapi életben.
5/12 anonim válasza:
Nekem is bejön ha a másik határozott. Persze egyén függő.
6/12 anonim válasza:
Heterokent en azt elvezem ha qrogepkent meg spermaszokokutkent hasznalnak. Esetleg kikotozve az eszmeletlensegig izgatnak.
9/12 anonim válasza:
Inkább az a jó ha határozott az aktív és irányít :)
10/12 anonim válasza:
Dom vagyok fiatal partnert keresek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!