Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mivel érhetem el, hogy többet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel érhetem el, hogy többet élvezzek?

Figyelt kérdés
Mert irigylem azt akinek sok jön. Nekem sajna nem jön sok.
2022. márc. 18. 08:02
 1/2 Noren1989 ***** válasza:
100%
Folyadékbevitel, kevesebb matyi.
2022. márc. 18. 08:04
 2/2 anonim ***** válasza:
84%
A Finish előtt visszatartod, amikor még lehet. Hagyod egy picit lecsillapodni, lenyugodni pár mp-re. Aztán megint közel hozod, és ismét visszatartod a cél előtt. Ezt megcsinálod jó párszor, elhúzod jó sokáig, folyamatosan közel hozod de nem engeded el a célig jó párszor, akkor a végén hatalmas lesz a robbanás. Mennyiségre is, meg távolságra is jó messzire lő majd. Húzd el minél tovább, fékezd le magad mindig a cél előtt, amikor még lehet. Egyébként ezt hívják mikroorgazmusoknak. Amikor már majdnem a csúcson vagy, csak egy hajszál választ el, de még éppen vissza tudod fogni. Ezt csináld meg egymás után többször. Minél profibb valaki, annál többször vissza tudja magát fogni. Minél tovább elnyújtod a játékot, annál kirobbanóbb a végjáték. A végén garantált a siker.
2022. márc. 18. 15:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!