Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek ebből lesz még...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ebből lesz még valami?

Figyelt kérdés
Múlt héten együtt voltam egy férfival, én nagyon élveztem. Másnap megkérdeztem, hogy neki milyen volt, azt írta, hogy jó. Ezután írtam neki, hogy megismételhetnénk, de még csak vissza sem írt. Többször már nem akkarok ráírni, nehogy zaklatásnak vegye. Szerintetek lesz még belőle folytatás?
2022. márc. 16. 20:00
 1/6 anonim válasza:
100%
Hát azért én ráírnék még egyszer-kétszer. Ha arra sem ír vissza, akkor bukott a történet, sajnálom.
2022. márc. 16. 20:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
egy alkalom volt, teged mar kipipalt. minek csinalja meg ketszer ugyanazt a munkat? megy tovabb.
2022. márc. 16. 20:10
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha annyira akarná akkor már keresett volna. Nem te vagy az egyetlen játékos nála, továbblibbent a következő jelöltre. Egyszer még ráírhatsz de felesleges. Engedd el, ez ennyi volt.
2022. márc. 16. 21:17
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak annyi volt a válasza, hogy jó, akkor nem volt egy nagy szám veled a szex. Felejtsd el és lépj tovább, ő már megtette.
2022. márc. 16. 21:22
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem. Ez valószínűleg ennyi volt.
2022. márc. 17. 00:52
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem látod többé sohasem,ebbe nyugodj bele. Ennyi volt.

Mindennapos sztori, nem kell ennyire rágörcsölni :)

2022. márc. 17. 05:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!