Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orbán Viktor fia, Gáspár, homokekszuális?
20-as!
„amit az apja művelt az anyjával, beleértve a szeretőt is”
Mit művelt? Volt szeretője? Mesélj még!
22: azon túl, hogy uralkodik rajta évtizedek óta, veri, és a hatalommániás, drogos ura miatt gyógyszereken él már jó régóta?
Persze, sokáig pl Nagy-Kálózy Eszter volt a szeretője pl.
Őt is, a férfjét Rudolf Pétert is többféleképp "kárpótolták" már ezért. De voltak a fideszen belüli "afférok" is.
23!
És minderre hol vannak a bizonyítékok?
#24: rajtam kívül is jó páran tudnak ezekről.
De gondolom te az a fajta vagy, aki a fidesz/ner ocsmány tolvaj gazdagodására is ezt mondod...
Szóval nem nagyon érdekel, mit hiszel meg mit nem. Én tudom a tényeket, az meg kicsit sem érdekel, hogy téged meggyőzzelek.
És akkor úgyis van, nem?
A meggazdagodás tény.
Akkor bizonyítsd!
#26: ja persze, és az ukránok támadták meg az oroszokat, a Föld lapos, és Orbán tisztességes.
Neked biztos jó sötétben élni, sokan ezzel nem így vagyunk.
Ezeket ki mondta, te nyomorult?
Te élsz sötétségben, mert rágalmazol.
Nem rágalmazta soha senkit.
Mészáros meg Tiborcz (meg Lázár, Rogán Szíj, Szíjjártó, és az összes többi) az eszének köszönheti a meggazdagodását, vagy a korrupciónak? A korrupciónak. És nincs szükség semmilyen bizonyítékra mert elég arrogánsak ahhoz, hogy még csak nem is titkolják.
Orbán és az összes többi fideszes hazudnak? Igen, ez is tény.
Tele van a fidesz melegekkel és kommunistákkal? Szintén tény.
Orbánnak szeretője volt és verte a nejét? Igen.
Sokan drogoznak a fideszben? Tény.
Ja és a Föld nem lapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!