Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orbán Viktor fia, Gáspár, homokekszuális?
Figyelt kérdés
2022. márc. 16. 18:39
1/31 anonim válasza:
Igen, meleg családokról írta a szakdolgozatát is.
2/31 anonim válasza:
Akár az apja. Családi hagyomány.
4/31 Lazy Lover válasza:
igen az csak rá kell nézni
6/31 anonim válasza:
Semmi, az volt a kérdés, hogy meleg e, én válaszoltam, nem kell felkapni a vizet.
8/31 anonim válasza:
Be akarsz nősülni a családba vagy miért érdekel ennyire? :D Magánügye.
9/31 anonim válasza:
Senki nem tudja bizonyítani. Pedig valami meleg körökben mozgó figura már tuti köpött volna.
10/31 A kérdező kommentje:
Nem. Csak sokan ezt a hírt terjesztik róla, eléggé melegesen is néz ki (plusz elment katonának xd). Nem értem, hogy akkor a fidesz miért ijesztegeti a népet lmbt pedofil transzi ovónőkkel, ha ők is a kolbászt szeretik (szájer, kaleta khmm khmmm....
2022. márc. 16. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!