Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Titeket zavar ha látszódik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavar ha látszódik gatyán keresztül a péniszetek?

Figyelt kérdés

2022. márc. 13. 16:17
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
88%
Nem zavar, másét látni pedig kifejezetten tetszik.
2022. jún. 30. 06:57
 22/31 anonim ***** válasza:
95%
Szeretem másokét nézegetni. Magamon jobban Szeretem a szűk farmereket, viszont picit zavar, ha átlátszik rajta, mert elég nagy. Olyankor inkább fecskét veszel fel boxer helyett és le van tudva😄
2022. júl. 23. 17:00
 23/31 anonim ***** válasza:
94%
Nem zavar ha latszik, sot izgato. Nyilvan nem barmiben. Nem jarok bringas rafeszulo nadragban viszont sportruhaban, farmerben, furdonadragban orulok, hogy latszik. Erdekes eszrevenni, hogy kik akik megnezik alaposabban.
2022. júl. 24. 11:41
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hol és kivel vagyok. Ha olyanokkal vagyok, akiknek nem szívesen mutatnám meg a farkamat, akkor eléggé zavar, ha kidomborodik.
2022. aug. 16. 13:01
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Néha, amikor akkor van merevedésem, amikor nem kellene (a farmer sem tudja eléggé leszorítani, szerintem azért, mert vastag xd)
2022. aug. 28. 11:33
 26/31 anonim ***** válasza:
84%

Most sokan utálni fognak, de én szeretem ha látják mim van, és ha én is látom másét😃 Nekem átlagnál nagyobb, szóval eléggé kilátszik😳

Ha egyszer elém állna egy jó pasi kitülemkedő fasszal, nem utasítanám el😛 18/f, uni (nagy farkú fiatal, max. 40, nem kövér pasik írhatnak😋)

2022. szept. 4. 14:16
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Cseppet sem
2022. szept. 4. 15:28
 28/31 anonim ***** válasza:
88%

Ha zavarna, olyat vennék fel, amin keresztül nem tűnik fel. Boxernél bő kialakításút, nadrágnál is bővebbet.

De szeretem a szűk boxert, a testhez simuló nadrágokat. Még akkor is, ha nem olyan feltűnő a méretem, így azok tekintetét nem vonzaná, akik a nagyot szeretik.

Érdekelne, hogy a kérdező miért is kíváncsi erre? Túl nagy és feltűnő az övé, vagy éppen az, hogy elégedetlen vele? És miért akarna szűk nadrágot, alsót viselni az, aki nem akarja láttatni és érzékeltetni a sajátját?

2022. szept. 4. 18:11
 29/31 anonim ***** válasza:
Ha úgy öltöznék se zavarna és máson se zavar :)
ápr. 14. 14:53
 30/31 anonim ***** válasza:
78%
az zavar ha feltűnően nézik
ápr. 22. 12:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!