Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ritka manapság az ilyen aktív?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ritka manapság az ilyen aktív?

Figyelt kérdés
Sziasztok, 20 éves vagyok, eléggé félénk típus, s lassan már úgy érzem kész lennék ismerkedni, eléggé későn érő típus vagyok mondhatni, sosem volt még barátom, szűz vagyok még stb stb. Van olyan aktív srác, akik tényleg türelmesek, nem csak b@szni akarnak, hanem megismerni, kommunikálnak veled, vagy ritka mint a fehér holló és csak várjam a csodát, hátha?:D
2022. márc. 13. 15:41
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
82%
Ilyen vagyok én is, és ilyen passzív srácot is keresek, de a kérdezőhöz képest túl fiatal vagyok sajnos. :D
2022. márc. 14. 08:28
 12/22 A kérdező kommentje:
#9 igenis lehetne meg ismerkedni, az hogy valaki ennyire nem akarja magat ravenni erre, az az o baja :)
2022. márc. 14. 11:11
 13/22 anonim ***** válasza:
96%
Azt gondolom hogy ilyen vagyok, de nem sokra megyek vele
2022. márc. 14. 14:46
 14/22 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem engem keresel, írj ha van kedved.☺
2022. márc. 14. 15:27
 15/22 anonim ***** válasza:
96%

Mintha magamat látnám xd

Velem többször is el lett hitetve, hogy "ő nem olyan mint a többi", de ahogy látott egy másik faszit, már ott is hagyott, akivel max fél évig élt és ráunt. Valaki már harmadjára is megcsinálta velem, szóval a legutolsó beszélgetés alkalmával el is küldtem, hogy "még egyszer ne írj rám, hímr*ngyó", pedig a harmadik alkalomnál tényleg haladtunk is. A lényeg hogy vannak ilyenek akiket keresünk, csak bővíteni kéne a kört. Mivel vidéki vagyok, ezért én 100 kilométernél messzebbre nem utaznék, főleg hogy amúgy időm sincs.

2022. márc. 14. 19:08
 16/22 anonim ***** válasza:
96%
15-öshöz annyit,hogy aktívként ugyanezt a passzívakról is el tudom mondani. Egyetlen egy olyan nem volt még az életemben, aki megbízható lett volna. De gondolom én is barom vagyok, hogy ilyet várnék, vagy feltételeznék, hogy ilyen létezik.
2022. márc. 15. 05:42
 17/22 anonim ***** válasza:
97%

'váo, létezik még ilyen srác, ezt el sem hiszem.

létezel vagy ez csak valami délibáb itt a kérdések között? 😶

2022. márc. 15. 07:22
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan nem kamu ő sem, ja. XD
2022. márc. 15. 07:33
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretet párti vagyok. :) Szeretgetős, simizős.
2022. márc. 16. 17:45
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek örulök, aki szeretgetős, simizős !

Legyetek is minél többen ilyenek !!!

2022. márc. 16. 17:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!