Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ki mit gondol erről?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mit gondol erről?

Figyelt kérdés

Egyre gyakrabban veszem észre, hogy különféle platformokon, mint pl itt is egyre erőteljesebben megy a melegek részéről a homofóbozás a máshogy gondolkozók felé.

Gondolom ti is észrevettétek már, hogy vannak a meleg emberek közül olyanok, akik válogatás nélkül szinte mindenkire képesek ráakasztani a homofób jelzőt, aki csak minimális szinten nem ért egyet az LMBTQ "követeléseivel".

Kérdezem én, szerintetek az normális, ha a meleg emberek zöme homofób meg náci jelzőket akaszthat a heteró emberekre, miközben az elfogadás témát próbálják erőltetni?

2022. márc. 13. 10:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően hülyék mindenhol vannak, legyen az hetero, bi, meleg, így 1-1 túlzó kirohanásba kapaszkodni és általánosítani felesleges.

Viszont aki eleve ezzel a "LMBTQ követelések" szókapcsolattal jön, az az esetek többségében ha nem is homofóbb, de biztos félretájékoztatott vagy valami politikai maszlaggal megetetett személy.

2022. márc. 13. 10:38
 2/4 anonim ***** válasza:
96%

Mi melegek évezredeken keresztül a társadalom peremén éltünk, bújkálva, titkolózva és rettegve a kirekesztéstől, büntetéstől, olyasmi miatt, amiről nem tehetünk és nem is ártunk vele senkinek.

Aztán végre eljutottunk oda, hogy a törvények nagyjából rendben vannak velünk kapcsolatban, biztosítják a jogainkat, védenek minket, de mégis napi szinten hallani olyanokat, hogy undorítóak, erkölcstelenek vagyunk és bűn, ahogy élünk. Nem csoda, hogy az el nem fogadás legkisebb jelére is vastag páncéllal reagálunk.

2022. márc. 13. 10:57
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mire gondolsz, van ami nekem is sok, de legtöbbször teljesen jogos vágyaikkal nem értenek egyet (pl házasság). Olyankor igaznak tartom a homofób jelzőt.
2022. márc. 13. 17:09
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Én csak azokra mondom, akik szerint ez bűn, ez manipuláció, kinőhető, stb., de érthető ha valaki érzékenyebb erre, mivel ha azt mondja valaki, hogy "nincs bajom a melegekkel, DE ez undorító, gyerekeket manipulálnak, csinálják a négy fal között", az ugyanúgy homofób, hiába állítod hogy nem, de miket állapíthatunk az előbbi mondatból? Az hogy ha valaki meleg, az visszataszító, gyerekeket ront meg mert nem ellenkező neművel fekszik össze nap mint nap és ne lássa a szeme előtt ha valakinek meleg kapcsolatban van. Csak ehhez az empátia szintnek nagyobbnak kell lennie nullánál és sokaknak ez egyenesen kihívás. Nyilván én sem szeretem, ha olyan baromságokba köt bele, például mert valaki nem megy ki a pridera vagy pride hónapban nem rak ki szivárványos zászlót, az egy utolsó homofób, transzfób, rasszista, szexista, stb.(emiatt se járok fel Twitterre), az ilyenekre én is csak fintorogni szoktam.

Egyszerűen csak annyit kell megérteni, hogy nem az az elfogadás, hogy nem verjük meg a másikat és van pride és ez jó, hanem az is, hogy nem teszünk rá megjegyzést, közben a "nem vagyok homofób" mögé takarózunk. Mert az ha valakit leundorítózól, az igenis sértő, és nem "nem vagyok homofób, mivel nem kövezem meg emiatt".

Nagyon személyes lett az amit írtam, mivel nem rád értettem, szerintem ez alapján nem vagy homofób és jogos a kérdés. Arról írtam, hogy én kire mondom hogy homofób, magyarul az alapvető dolgokra. A nácit jelzőt meg egyértelműen arra, akik szerint be kell tiltani ezt a "hóbortot" és el kell égetni aki ilyent művel.

2022. márc. 14. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!