Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért írják a neten, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért írják a neten, hogy a Planetromeon, Grindrn a többség kamus, álmodozó, nem akar találkozni, stb?

Figyelt kérdés

Biztos van ilyen, elhiszem.

De nem kevés emberrel találkoztam már. Akinek nem jövök be vagy ő nekem nem azzal persze nem.

De ha nem párkapcsolatot keres az ember akkor bőven össze lehet hozni találkákat.

MIndig furcsállom azt olvasni, hogy a többség kamus, nem akar találkozni, stb.

Ti hogy látjátok? Miért írják ezt?

Én és pár barátom akikkel olyan barátságban vagyok hogy megbeszélünk ilyeneket is, hát nem ezt látom, hallom.

2022. márc. 8. 21:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Magukra*
2022. márc. 10. 07:27
 12/19 A kérdező kommentje:

Biztos van a kamus is, nem azt mondom, hogy nulla.

De az én tapasztalataim nagyon mások mint amit sokan emlegetnek meg az a néhány barátom is mást mond akivel ilyeneket megbeszélünk.

Az lehet a gond talán sokaknál, hogy tényleg jóval jobb pasiknak írnak mint ők maguk és aztán csodálkoznak, hogy nem válaszol vagy nemet mond.

Egy idő után pedig tényleg elhiszik, hogy ezek kamusok vagy csak nézelődnek, vagy nem mernek találkozni vagy pedig ezzel csak magukat áltatják?

Ezt nem tudom. Lehet, hogy belül ők is érzik csak jobb a másikra fogni. Vagy passz.

2022. márc. 10. 09:01
 13/19 A kérdező kommentje:

8-asnak:

Nem tudom, lehet úgy van ahogy írtad, de nem furcsa, hogy éppen te fogod ki azokat akik nem fogadták el magukat, nem mernek találkozni.

Amúgy te nem írsz túlzott elvárásokkal meg te rendben vagy külsőre, csak valahogy te pont mindig ilyeneket fogsz ki.

Akkor ezt elmondhatná mindenki más is akinek nem jön össze, aki nem kap választ, nem?

Ők is mindig azokat fogják ki. Vagy te sem, mint ahogy ők sem, csak túl jót akarsz.

2022. márc. 10. 09:03
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

"Biztos van a kamus is, nem azt mondom, hogy nulla.

De az én tapasztalataim nagyon mások mint amit sokan emlegetnek meg az a néhány barátom is mást mond akivel ilyeneket megbeszélünk."

Sokat számít az is, hogy merre vagy, melyik régióban keresel.

Azért vidéken, főleg falvakban sokkal több a kamus mert félnek a lebukástól, ellenben a fővárossal ahogy nagyobb a népsűrűség, ergo több a meleg, illetve nem olyan hely, ahol az öregasszonyok azt lesik ki mit csinál, és kibeszélik egymást.

A fővárosban még az embert is kikerülik, ha rosszul lesz az utcán, vagy ha vidékiként felmész és útbaigazítást kérsz.

2022. márc. 10. 12:09
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem vidéken több a kamus. Volt már, hogy megbeszéltünk egy találkát, majd elsétál előttem, pár perc múlva pedig letilt. Legalább annyi lenne benne, hogy odaáll és mondja: bocsi, képen jobban néztél ki!

Budapesten más a helyzet. Sikerült

találkoznom számos emberrel. Csak akarni kell, és találsz a dolgaidra partnert.

2022. márc. 10. 18:09
 16/19 anonim ***** válasza:
63%
Hánynom kell ezektől a keresőktől, itt is fosos kamus hokis alakok rabolták csak az időmet. Személyesen már csak...
2022. márc. 14. 15:22
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
A kedvencem, amikor írják hogy "most nem érek rá", "majd hétvégén", "majd jövő héten", "majd ha az asszonytól kimenőt kapok" stb... A képeimet persze elkérik, hogy kiverhessék rájuk. Sok gyáva, impotens alak...
2022. szept. 9. 23:15
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Én sem szoktam mindig ráérni, van, hogy egy egész hétig másik felén vagyok az országnak. Van amikor 2-3 napig olyan sűrű programom van otthon, hogy a francnak sincs kedve még másokkal találkozgatni.

'Szerencsére' ez ritkán probléma, mert a melegek túlnyomó többsége retkes, igénytelen, ronda, kövér, ápolatlan, követelőző, sértődékeny, 5 perces regisztrációs, kép nélküli, szia mizus, szex mostos, fél országgal összefeküdt, széttetovált, piercingezett, tanulatlan, egyszavas válaszoló, drogos...

2022. szept. 10. 06:35
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem azt mondom, hogy nem lehet az embernek más elfoglaltsága. De azt durvának tartom, hogy a fent lévő emberek közel 99%-a álmodozik, de csak a kifogásokat keresi hogy ne kelljen találkozni..
2022. szept. 10. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!