Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írják a neten, hogy a Planetromeon, Grindrn a többség kamus, álmodozó, nem akar találkozni, stb?
Biztos van ilyen, elhiszem.
De nem kevés emberrel találkoztam már. Akinek nem jövök be vagy ő nekem nem azzal persze nem.
De ha nem párkapcsolatot keres az ember akkor bőven össze lehet hozni találkákat.
MIndig furcsállom azt olvasni, hogy a többség kamus, nem akar találkozni, stb.
Ti hogy látjátok? Miért írják ezt?
Én és pár barátom akikkel olyan barátságban vagyok hogy megbeszélünk ilyeneket is, hát nem ezt látom, hallom.
"Akinek nem jövök be vagy ő nekem nem azzal persze nem."
Szerintem a legtöbbeknek épp ez a szűk keresztmetszet. A legtöbb ottani ember valszeg ronda nekik.
A legtöbb ottani ember ronda és igénytelen vagy kommunikálni sem tud.
A maradék kamuzik, 5 percre felregisztrált vagy semmilyen szinten nem együttműködő (képcsere, helyszín, időpont, mit szeretne a másik fél).
És van még egy nagyon apró létszámú töredék, akik mindenben megfelelnének, de hiába írsz nekik, el sem olvassák az üzeneteket pedig online vannak, majd néhány nap múlva többé nem lépnek be.
Általában valamelyik ezek közül van:
- eleve kamus
- csak kíváncsi bi, amúgy nem menne bele semmibe
- el van szállva magától
- követelőzik, számonkér (holott elvileg ő a passzív. Na ezt magyarázza el nekem valaki)
- ronda (így én sem megyek rá)
Kb. le is van fedve az egész paletta.
Max véletlenben lehet reménykedni
"Egy 10-es srácnak ír egy 5-ös."
Van ilyen is bőven.
Én mondjuk olyannak írok, aki bejön nekem, de azért nem aránytalan elvárásokkal. Viszont szerintem én kifogom azokat akik még nem fogadták el önmagukat és nem mernek találkozni.
Vagy az olyan családapákat akik félnek a lebukástól és szintén nem mernek találkozni.
Vagy az olyanokat, akik csak kiverik a kapott farokképre, és mivel az elélvezés után elillan a vágy, így lelépnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!