Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki lenne kesztyűben megujjazni a partnerem?
Hát, én nem biztos, hogy értékelném. Talán ha latex kesztyű lenne, nem csak egy sima gumikesztyű, akkor vonzóbb lenne :)
Szíved ügye, ha te így szeretnéd, hajrá, de szerintem ez egy kínos beszélgetés lesz, amikor felveted az ötletet a barátodnak. Mármint nehogy azt érezze, hogy nem annyira vonzó.
Remélem hasznos volt a válaszom.
Vágyölő. Nem kicsit.
Az esetleg nem megoldás, hogy előtte beöntés, utána meg kézmosás/zuhanyzás? A gumikesztyű olyan, mintha idegenkednél, irtóznál attól az embertől, akivel épp intim helyzetbe kerülsz. Oké, értem én, hogy nem az embertől idegenkedsz, hanem a kakitól, na de azért mégis... Ott a szappan, ott a víz, tisztálkodsz utána és kész. Ha rendesen előkészül az ember, akkor különben sem lesz "olyan".
Nekem volt olyan esetem, amikor a kimosás ellenére , amikor beleült a farkamba a partnerem, rájött a kaikilhatnék, és kakilt is. Utána mosakodás órákig.
Aki gumikesztyüvel óhajt szexelni, ne feljetse el az orr-szájmaszkot sem felvenni ! Egy ilyen embert én biztosan kizavarnék az ágyamból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!