Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Beleszerettem a legjobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem a legjobb barátomba és nem tudom mit tegyek. (meleg kérdés) Elmondjam neki az érzéseimet?

Figyelt kérdés

A 20as éveimben járó meleg srác vagyok, a legjobb barátom is tudja rólam, amikor elmondtam neki nem változott semmi, nagyon jól fogadta.Pedig előtte nagyon elutasító volt és folyamat ment a "mocskos bu.zizás". Úgy érzem, hogy a barátságunk is erősebb azóta, nincs olyan téma amit ne tudnánk megbeszélni.Nagyon közel állunk egymáshoz, kb mindent együtt csinálunk. (Azt még hozzá tenném, hogy elég zárkózott vagyok és még magam sem tudtam elfogadni a másságomat)

Viszont akadt egy igen nagy probléma, ahogy teltek a hetek, hónapok egyre jobban észrevettem, hogy mintha valami változna. Egyre többet gondoltam rá, mindig vele akartam lenni és mindig érdekelt mi van vele. Szépen lassan kezdtem rájönni, hogy bizony én többet érzek már iránta mint barátság.

Jelenleg most olyan szinten vagyok, hogy egész nap csak Ő jár a fejemben, csak arról tudok fantáziálni milyen lenne vele. Érdeklődve hallgatom és figyelem mi történik vele, mindig figyelek rá, hogy jól érezze magát.

Tudom, hogy nem helyes és nagyon utálom is magam ezért, de egyszerűen nem tudom elfojtani az érzelmeimet. Nem szeretném tönkretenni a barátságunkat mivel számomra Ő az egyik legfontosabb ember az életemben. De úgy érzem megőrülök, hogy ezt nem oszthatom meg vele. Nem tudom meddig vagyok képes ezt tovább folytatni ebben a formában. Elmúlik ez valamikor?

Első sorban tanácsokat várnék, hogy mi tévő legyek ebben a helyzetben, esetleg olyanok tapasztalatait és történeteit, akik átéltek hasonló szituációt.

2022. márc. 6. 23:41
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/74 anonim ***** válasza:
71%

Azt gondolom, hogy látja rajtad az érzelmeidet is, hiszen azt nehéz eltitkolni. Ha meg titkolod, akkor azt rosszúl teszed.

Mutasd ki. Nézz úgy rá, mosolyogj rá, öleld meg, simogasd meg. Úgy tegyél, ahogy szeretnél, és ne úgy, ahogy elvárható lenne egy heteró felé!

2022. márc. 7. 09:21
 12/74 anonim ***** válasza:
85%
Azt hiszem, hogy én bepróbálkoznék nála, esetleg akkor, amikor éppen engem dícsér. Egy közös hokizás egy barátságba belefér, és már többet tudsz róla, mintha nem is próbáltad volna megkérdezni töle, hogy ö meddíg spriccel el.
2022. márc. 7. 09:30
 13/74 A kérdező kommentje:

Nem titkolom az érzelmeim, csak próbálom visszafogottabban kimutatni őket, hogy nehogy rossz vége legyen.

Én is rendszeresen dicsérem, hogy mennyire jó ember, milyen jól néz ki stb. Lehet megpróbáljozom egy fokkal nyitottabban viselkedni.

A közös hokizás nemhiszem, hogy működne nála. Eléggé szerény és kicsit visszahúzódó is főleg az ilyenekkel kapcsolarban. Azt tudom, hogy lányoknál sem érdekli az egyéjszakás kaland, hanem érzemesebb és komolyabb kapcsolatot szeretne.

2022. márc. 7. 09:52
 14/74 anonim ***** válasza:
100%
Én hetero fiúként biztos nem mondanám egy másik fiúnak, hogy ő az életem értelme.
2022. márc. 7. 10:12
 15/74 anonim ***** válasza:
95%

#14 el tudom képzelni, hisz sok emberrel találkoztam már életem során, amiatt is, amit írt a kérdező, hogy visszafogottabb, heteróként őt ismeri, megbízik benne. És ezért mondta, viszont, ha tényleg csak lelki társ, ahogy írtam korábban, a kérdező vékony jégen táncol. Bár teljesen nem ismerem egyiküket sem, de a tapasztalatimból tudok kiindulni.

Szerintem is ismerkednie kéne a kérdezőnek, ahogy a 10-es írta. A barátság nagyon értékes.

2022. márc. 7. 10:40
 16/74 anonim ***** válasza:
100%
A helyedben én próbálkoznék nála, mondjuk olyankor, amikor éppen téged dícsér.
2022. márc. 7. 11:06
 17/74 A kérdező kommentje:

És esetleg valami tipp hogyan próbálkozzak úgy, hogy ne essek a két szék közé?

Ismerkedéseb pedig rajta vagyok, de nagyon nehezen megy így. Folyamat csak rá tudok gondolni…

Köszönöm mindenkinek aki eddig válaszolt, sok jó tanácsot kaptam és jó volt már végre megosztani valakivel a gondom. :D

2022. márc. 7. 12:43
 18/74 anonim ***** válasza:
94%

Olyat is elkövethetsz, hogy elkezdel beszélni neki srácokról. Különösen egyről, aki nagyon "tetszik" neked.

Persze, csak úgy, mintha igazi lenne, de csak egy kitalált személy.

Lehet úgy is, hogy a tulajdonságok a barátodé is lehetnek. Hogy ezt, vagy azt csinálnál vele, hogy mennyire jófej srác.

Mondhatni, behúzod a csőbe.

Közben figyeld a reakcióit. Zavarba van-e, vagy kellemetlen neki, hogy egy másik srác után ácsingózol.

Addig nyaggasd, mesélgess neki, míg egyszer ki nem nyögi, hogy ott van neked Ő, így minek keresel mást.

2022. márc. 7. 13:09
 19/74 anonim ***** válasza:
93%

Ha tényleg nagyon kedveled, szerintem engedd el és koncentrálj a barátságra, hidd el, jót akarod neked. Amiket korábban is írtam. Csak azért, hogy ne sérülj.

Jó lenne, ha el tudnád terelni a figyelmedet, ne akard ennyire görcsösen, mert a barátságotok láthatja kárát. Tudom azt is, hogy mondani könnyű.

Amit a 18-as ír az már játszmázás és ezt se tenném a legjobb barátommal, tisztelném annyira, hogy ez ne érje meg. Örülj, hogy ennyire jóban vagytok, ritka tényleg, becsüld meg, ne élj vissza a bizalmával.

2022. márc. 7. 13:22
 20/74 anonim ***** válasza:
90%

Őszinteség és nyíltság, ez az egyetlen járható út, bármi is lesz utána. A titkolózásnak és a reménytelen vágyakozásnak mindig fájdalom a vége.

Mondd el neki hogyan érzel, ha elég erős a barátságotok, túl fogja élni.

"Kaptam már olyan megjegyzéseket, hogy én vagyok az élete értelme, miattam érdemes élni és hasonlók."

Heteró férfi ilyet nem mond egy másik férfinak (hacsak nem a fiáról van szó). Ha szerencséd van, talán biszexuális, csak még magának sem meri bevallani.

2022. márc. 7. 13:26
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!