Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, ilyenkor lehet passzívként anál szexet folytatni?
Figyelt kérdés
A fenekem belül egy picit vérezni szokott amikor törlöm wc papírral. Nem durván vérzik, csak kicsit. Meg belül nyomtam az ujjamal akkor kicsit fájt. Más tünet nincs.Nem érzek semmi kinövést Az orvos szerint aranyér lehet. Kaptam rá kupot meg kenőcsöt. Viszont én nem szeretnék addig lemondani az análszexről. Ki tudja mikor gyógyul meg. Lehet nem is aranyér.Szerintetek így lehet szexelni?2022. márc. 6. 11:14
1/4 Lacás1976 válasza:
Nem tanácsolnám hogy szexelj amig ilyen panaszaid vannak. Nézesd meg egy olyan orvossal aki endoszóppal is megnézi belül ..
2/4 anonim válasza:
Valamilyen béldaganat is lehet. Ha fiatal vagy gyorsan elvisz, néhány hónap alatt.
Miután az internet tudós társadalma felállította a diagnózist, érdemes lenne elmenned egy béltükrözésre.
3/4 anonim válasza:
Én sem tenném. Ha aranyér, akkor a reparon amit kaptál hamar rendbe hozza majd. Ha nem múlik el két hét alatt akkor menj vissza az urológiára.
4/4 anonim válasza:
Elsösorban az orvosra hallgass, szedd a gyógyszert, öblítsed és kenegessed a posidat. De amíg nem gyógyultál meg TELJESEN, addíg nem szexelj, leglábbis ott ne. Van rengeteg más lehetöség is, ami tetszhet majd neked, a partnereddel ezt (is) beszéld meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!