Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, passzívkent csak cumizni gáz?
Figyelt kérdés
Nem szeretnek lefekudni senkivel, csak szopni szeretek. Ez tényleg gáz? 20f2022. márc. 6. 00:52
1/38 anonim válasza:
Imádnám ha te lennél a partnerem.
4/38 anonim válasza:
Nekem oké mert eleve orált szeretek kapni.
5/38 anonim válasza:
Nekem ideális lennél, ha vékony vagy és nem csúnyácska.
6/38 anonim válasza:
Nekem is volt olyan partner akinek csak orált adtam jó volt csak már nincs.
7/38 anonim válasza:
Mindenki imádni fog
Agyad mint egy marék lepkének
9/38 anonim válasza:
Ilyen vékony, fiatal srácnak örülnék.
10/38 A kérdező kommentje:
#7 lehet hitehetlennek hangzik, de legtöbbször mindig többet akarnak utána. Így kapcsolatot is nehéz találni, mivel sokan gaznak gondolják, hogy nincs szex. Bár ha ezt elkell külön magyarázni neked, az mindent elarul :D
2022. márc. 6. 21:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!