Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, passzívkent csak cumizni gáz?
Figyelt kérdés
Nem szeretnek lefekudni senkivel, csak szopni szeretek. Ez tényleg gáz? 20f2022. márc. 6. 00:52
33/38 anonim válasza:
Nem gond. Sok olyan passzív partnerem volt aki csak cumizott. Mondjuk kivàlóan csinàltàk.
34/38 anonim válasza:
Én ma is csinálnám egy fiatal srácnak (max. 30) !
35/38 anonim válasza:
Én is csak arra keresek srácot, hogy rendszeresen leszopjam, de szerintem egyre nehezebb ismerkedni bármilyen céllal is történjen, mert a legtöbben nem akarnak találkozni vagy pár óra után eltűnnek és másnap új profillal ugyanezt csinálják.
A másik véglet meg akik annyira igénytelenek, hogy akárkivel akármit megtesznek és a hívószavuk a "szex most?"...
36/38 anonim válasza:
[2024.05.06 11:36] - A legjobb, amikor erre három üzenetet is rászán az illető, mert csak egyke szavakban tud gondolkodni, van hogy az írásjelek is megzavarják őket... D
38/38 anonim válasza:
Szerintem sem gáz Régen volt egy ilyen barátom mindig jött megtette. Kávéztunk utána megint. Majd hazament.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!