Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Állandóan random erekcióm van. Kezd az idegeimre menni. Más is van ezzel így?
Figyelt kérdés
Az sem segít ha lerendezem magam. Fél óra után ugyanúgy kemény, pedig semmi szexuális inger nem ér. Hogy oldjam meg? Azért napi 4x nem akarom kiverni. 30/f2022. márc. 6. 01:02
3/7 A kérdező kommentje:
#1 Az mindegy, hogy aktív vagyok-e, szerintem, férfi vagyok, ezenáltal lehet erekcióm még ha egy powerbottom is volnék, nem?
#2 két hete nem szexeltem. Ez összefügg?
2022. márc. 6. 10:23
4/7 anonim válasza:
Random erekciók normálisak, max magasabb a libidód ennyi. Ez annak a jele hogy rendesen működik. Miért zavar? Emiatt ne idegeskedj szerintem.
5/7 sanyó9999 válasza:
Cserélnék veled. Örülj neki, és használd ki amíg lehet!
64/f
6/7 anonim válasza:
Nekem is áll elég gyakran. Napközbeni vagy este ha le fekszem, akkor ő pattan is. 34 évesen napi 1×, de van hogy 3x-4x is könnyítek. Nagy titka, de napi 6-8is megy.
7/7 anonim válasza:
Nekem zuhanyzoban szokott ha latok jo popsit finom farkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!