Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, vissza menjek az exemhez?
Figyelt kérdés
Mostanában sokat beszélgetünk az exemmel és változott csak hát nem bízom benne, hogy ez működne köztünk ismét. Tudjátok régen a munkája miatt szakítottunk. Meg mert neki a család fontosabb mint én, ezt pont ma mondta. Csak hát van egy olyan érzésem, hogy nem igazán sülne ki ebből semmi jó 😅 Ti mit gondoltok?2022. márc. 4. 22:02
11/14 anonim válasza:
35evesen? Es te ennek ellenere elgondolkodtal a folytatason? Egyáltalán barmit is? xD nagyon durván nyomjatok csajok xD
12/14 anonim válasza:
"neki a család fontosabb mint én"
Vissza ne menj hozzá!
13/14 anonim válasza:
Nem mennék vissza egyik exemhez sem, hiába ismerem már jól.
Egyszer megtettem, nem lett jó vége, kidobtam újra.
Megbékéltünk már egymással, neki van valakije szerencsére, pont a napokban találkozunk dumálni, meghallgatom, beszélgetünk, de ennyi.
14/14 anonim válasza:
Olyannal ne legyél együtt, aki anyuci pici magzata. Ha fontosabb neki a család mint te... Akkor nem is szeret igazán. Ha szeretne, te is a családba tartoznál automatikusan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!