Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vissza menjek exemhez?
Figyelt kérdés
2 eve voltam vele eggyutt elso szerelmem volt vele csinaltam majdnem mindent legeloszor es meg mindig szeretem ot nem tudtam rajta tullepni sokat szenvedtem miatta de tegnap ram irt es leirta rolam a velemenyet es olyanokat irt bele ami engem nagyon felkavart es igy en is bevalottam neki dolgokat... es fogalmam sincs mit csinaljak van egy 2 honapos kapcsolatom neki is van egy kapcsolata es nem szeretnem megint a multat de keptelen vagyok tullepni rajta mit csinaljak? Mit tanacsoltok?2020. márc. 30. 15:39
2/2 anonim válasza:
Az attól függ, hogy mi volt az oka annak, hogy szétmentetek.
Igen, nehéz helyzet, hogyha még szereted..
Én előző barátommal rengeteget veszekedtem már az utolsó 2 hónapba. Se veled, se nélküled kapcsolat volt. Az meg nagyon rossz. De szerintem gondold végig rendesen, hogy a mostani barátodat szereted inkább, vagy őt. Kivel tudnád jobban elképzelni a közeljövőt. Ki az, akiben jobban megbízol. Ki az, akiben többet csalódtál eddig. Ilyeneket gondolj át.
Írtad, hogy nem szeretnéd megint a múltat.
Viszont tartsd szem előtt, hogy azért mindenki képes változni. De azt is, hogy ez sokszor a látszat csak..
Ne haragudj, hogy nem tudtam pontosabb választ adni.
Nehéz helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!