Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez egy jel ?
Figyelt kérdés
Nem igazán tudom, hogy tetszem-e neki, mert kicsit zavaros számomra a dolog. 2 napja láttam egy srácot a kondiban, és nagyon megtetszett, csak nem tudom ez kölcsönös-e. A srác néha rám néz, sőt van amikor felém fordul és terpeszben áll. Nem igazán értem, tulajdonképpen mert néha úgy tűnik érdeklődik, máskor meg elfordul. Többször észre vettem amikor a tükörből engem figyel. Lehet, hogy ezek egyértelmű jelek de még 24 évesen se tudom mikor valósak és mikor nem.2022. márc. 1. 18:39
11/13 anonim válasza:
"Hát nem igazán mosolyog, csak néz "
Lehet, csak azért néz, mert te nézed őt és ezt észrevette.
12/13 anonim válasza:
Ez így nem konkrét jel. Lehet csak észre vette, hogy te nézed őt, azért néz ő is téged. Próbálj neki te jeleket küldeni.
13/13 anonim válasza:
"Zuhanyzóba én biztosan nem megyek utána😅 azt már egy kicsit túlzásnak tartom😅"
Pedig két lehetőség van.
Vagy odamész hozzá kezdeményezni, vagy épp akkor mész te is tusolni, amikor ő, ha van benne hajlam, akkor többször rápillant vagy lesi a farkad. Ebből már tudni fogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!