Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kb 1 hónapja coming outoltam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kb 1 hónapja coming outoltam az anyámnak, azt mondja hogy nem zavarja, de kezdem úgy érezni hogy undorodik tőlem. Szerinte ez csak egy korszak és ki fogom nőni.Megmondtam neki hogy ez már nagyon régóta tart, de nem fogadja el.Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Remélem tudtok segíteni.
2022. febr. 27. 14:54
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy darabig ne hozd fel a témát. Olyan ez nekik kicsit, mint egy gyászfolyamat, fel kell dolgozni, aminek eleinte része a tagadás, a majdelmúlik hárítás.
2022. febr. 27. 15:00
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Neked éveid voltak hogy feldolgozzad, hagyj neki időt hogy ő is fel tudja
2022. febr. 27. 15:05
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos várni kell. Idő, mire feldolgozza, még tagadja saját maga előtt is, keresi a kifogásokat. Idővel el fogja engedni.
2022. febr. 27. 15:17
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Várj. Idővel majd megbékél a helyzettel. Vagy ha mégsem, nem kell felhozni többet a témát, éled az életed, ahogy neked jó. Persze ha esetleg még kamasz vagy és évekig a családoddal kell élned, akkor problémás lehet.
2022. febr. 27. 15:39
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is kell neki idő, ez olyan gyászfolyamat...
2022. febr. 28. 04:47
 6/8 steven95 ***** válasza:
100%

Sajnos amennyire igazságtalan, Neked kell jobban kezelni anyukád hozzáállását, mint ahogy ő kezeli a melegséged.

Tanácsos válaszok a "majd kinövöd érvelésre":

Amióta vannak vágyaim, azok mindig is homoszexuálisak voltak. - Ez jó válasz a mióta "lettél" meleg kérdésre is. Mert ezzel tud anyukád is azonosulni. És nem köti időponthoz a dolgot ,ami amúgy is nonszensz és lássuk be fájó kérdés a rejtett utalás miatt, hogy "meleggé változtál".

A másik: Anya, amikor azt mondod "majd elmúlik" megbántod,ignorálod és bagatelizálod az érzéseim. Amit most érzek és amit mindig is érezni fogok.

Jómagam használom a nyers szövegezést erős ráhatásként, ha úgy ítélem meg ki kell zökkentenem a vitapartnerem: Anya, fiúkra masztizom, fogadd el. /Anya, úgy kívánom a f.. ahogy Te. Nyugodj bele. :D Persze ezt csak erős idegzetűeknek.

Aztán még egy hónapja tudja. Tudod miket gondolhat? PL:

Szembesülhet, hogy olyan helyzetbe kerül ahol a fia melegségét le kell tagadnia. Túlkompenzál, s azon kapja magát hogy barátnőt kamuzott. Aznap este sírva alszik el hogy rossz anya...

Most megérzi azt az érzést milyen NAGYON egyedül lenni, hogy senki se tudja, hogy meleg..a fia. Neki is ott lesz a torokszorító görcs, hogy coming outolnia kell majd egyszer a család többi tagjának, a kollégáknak... Majd ezt a képet elhesegetve a fejéből inkább a tagadást választja, ha nem is örökre, de most biztosan, ahogy egyszer te tetted.

Mert egyszer megengedte, hogy megfésüld a haját, lehet hogy nem kellett volna? "Rossz anya vagyok?"

Évek. Évek és évek. Ne érezd azt, hogy bizonyítanod kell, hogy "jó" meleg vagy. Ne érezd, azt hogy előre kell sietned, hogy meleg vagy, és akkor most Neked kell egy kapcsolat, egy srác mert jár Neked mindez azért amin keresztül mentél eddig. Mindennek eljön az ideje, a lelked építgesd.

A lehető legjobb dolgot tetted magaddal!!! Legyél büszke magadra és legyél türelmes. Mosolyog egy kicsit. :)

25F

2022. febr. 28. 12:59
 7/8 anonim ***** válasza:
2022. febr. 28. 12:59 időpontban: "Neki is ott lesz a torokszorító görcs, hogy coming outolnia kell majd egyszer a család többi tagjának, a kollégáknak..."
2024. ápr. 4. 20:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Az elég meredek lenne, ha édesanya helyettem kezdi el a többieknek is elújságolni a "másságomat". A legjobb amit ilyenkor tehet, hogy szépen hallgat, hacsak máshogy nem rendelkeztem.
2024. ápr. 4. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!